Avent

Philips Avent

Dampsterilisator for mikrobølgeovn

  Philips Avent

  Dampsterilisator for mikrobølgeovn

  Ultrarask og praktisk

  Philips Avent-dampsterilisatoren for mikrobølgeovn har en lett og kompakt design som gjør den ideell for bruk både hjemme og borte. Innholdet forblir sterilt i opptil 24 timer hvis lokket ikke åpnes.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ultrarask og praktisk

Steriliserer seks flasker på to minutter*

 • Sidehåndtak holder lokket godt på

  Sidehåndtak holder lokket godt på

  Sterilisatoren for mikrobølgeovn har klemmer på siden for ekstra sikkerhet. Klemmene holder lokket godt på slik at varmt vann ikke kan renne ut når du tar sterilisatoren ut av mikrobølgeovnen. Sidehåndtakene er også utformet slik at de holdes kjøligere og gjør det enklere å håndtere sterilisatoren på en sikker måte.

 • Innholdet forblir sterilt i inntil 24 timer dersom den holdes lukket

  Innholdet forblir sterilt i inntil 24 timer dersom den holdes lukket

  Innholdet forblir sterilt i inntil 24 timer dersom den holdes lukket

 • Passer for reiser. Passer til de fleste mikrobølgeovner.

  Passer for reiser. Passer til de fleste mikrobølgeovner.

  Philips Avent-dampsterilisator for mikrobølgeovn er utformet slik at den får plass i de fleste mikrobølgeovnene på markedet. Den lille størrelsen passer for reiser, slik at du alltid har en steril flaske når du drar på korte overnattingsturer eller på lengre ferier til utlandet. Den passer også utmerket som en ekstra sterilisator hjemme hos besteforeldrene. Mål: 166 (H), 280 (B), 280 (L) mm.

 • Har plass til seks Philips Avent-flasker

  Har plass til seks Philips Avent-flasker

  Til tross for den lille størrelsen, er det den eneste sterilisatoren for mikrobølgeovn som er utformet for å ha plass til seks Philips Avent-flasker. Mens de fleste sterilisatorer for mikrobølgeovn kun har plass til fire flasker, kan du med Philips Avent-sterilisatoren for mikrobølgeovn sterilisere en hel dags bruk av flasker på én gang. Den egner seg også til sterilisering av brystpumper.

 • Bare tilsett vann, fyll og plasser i mikrobølgeovnen

  Bare tilsett vann, fyll og plasser i mikrobølgeovnen

  Bare tilsett vann, fyll og plasser i mikrobølgeovnen i så lite som 2 minutter. Den nøyaktige varigheten til syklusen er avhengig av wattstyrken til mikrobølgeovnen: 2 minutter ved 1100–1850 watt, 4 minutter ved 850–1000 watt, 6 minutter ved 500–850 watt.

 • Ekstra beskyttelse gjennom naturlig dampsterilisering

  Sterilisering handler om å beskytte babyen mot skadelige melkebakterier frem til babyens immunforsvar er sterkt nok. Philips Avent-sterilisatoren bruker dampsterilisering som på sykehus. Dette er en rask, enkel og effektiv metode uten bruk av kjemikalier.

Se alle spesifikasjoner
* Veiledende utsalgspris

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i