Bærbar DVD-spiller

  DVD playback

  Bærbar DVD-spiller

  Du dobler filmopplevelsen

  Du dobler underholdningsopplevelsene når du er på farten med Philips PET707 som har to TFT LCD-skjermer på 7”. Det er bare å koble til den andre skjermen for å dele DVD-filmene og JPEG-bildene, perfekt for opplevelser i bilen. Leveres med Smart bilmontering.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Du dobler filmopplevelsen

med en ekstra TFT LCD-skjerm

 • Spill av DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW og (S)VCD

  Spill av DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW og (S)VCD

  Philips-spilleren er kompatibel med de fleste DVD-platene som er tilgjengelige på markedet. DVD-, DVD+/-R-, DVD+/-RW- og (S)VCD-plater – alle kan spilles av på spilleren. DVD+/-R er en forkortelse for en DVD-stasjon som godtar begge de vanlige innspillbare DVD-formatene. På samme måte håndterer DVD+/-RW begge de vanlige platetypene som kan overskrives. SVCD står for Super VideoCD. Kvaliteten på en SVCD er mye bedre enn på en VCD. Bildet er for eksempel mye skarpere enn på en VCD på grunn av høyere oppløsning.

 • Del JPEG-bildefiler med bilde-CD

  Del JPEG-bildefiler med bilde-CD

  Muligheten for avspilling i flere formater gjør at du kan vise bilder på farten og spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og visningsopplevelse.

 • 7" TFT LCD-fargeskjerm for visning i høy kvalitet

  7" TFT LCD-fargeskjerm for visning i høy kvalitet

  Den digitale LCD-fargeskjermen med høy oppløsning gjør bildene levende. Dermed vises bildene dine og favorittfilmene og -musikken med detaljrikdom og levende farger med høy kvalitet.

 • Se filmer i 16:9 widescreen-format

  Se filmer i 16:9 widescreen-format

  Vis og del filmer og digitale bilder med venner og familie. Widescreen-sideforholdet 16:9 er standard for digital universell TV og HDTV. Et opprinnelig 16:9-sideforhold betyr at video vises uten striper øverst og nederst i bildet og uten tap av kvalitet som stammer fra skalering, noe som endrer et bilde slik at det passer til en skjerm med en annen størrelse.

 • Utvid filmopplevelsen med doble TFT LCD-skjermer

  Utvid filmopplevelsen med doble TFT LCD-skjermer

  Doble skjermer gjør at du kan vise de samme videoene eller bildene fra de bærbare DVD-spillerne. Det er bare å koble dem til og montere skjermene på nakkestøttene i bilen. Nå kan du enkelt og komfortabelt nyte favorittfilmene på DVD og favoritt-JPEG-bildene sammen med familie og venner som sitter i baksetet.

 • Smart bilmontering for enkel bruk

  Smart bilmontering for enkel bruk

  Hvis du vil nyte underholdning på farten, hvorfor tar du ikke med deg den bærbare DVD-spilleren på reisen? Det enestående bilmonteringssystemet er sikkert og brukervennlig. Det har også en spak for hurtig frigjøring som gjør det enkelt å fjerne spilleren når den ikke er i bruk. Du kan ta med deg den bærbare DVD-spilleren, og la holderen være igjen i bilen.

 • Innebygde stereohøyttalere med høy kvalitet

  Innebygde stereohøyttalere med høy kvalitet

  Stereohøyttalerne gir kvalitetslyd og gjør at du kan lytte fritt. Nyt musikken når og hvor som helst med innebygde stereohøyttalere som gir anvendelighet og glede ved musikkavspillingen som på praktisk vis lar deg glede deg over musikkavspilling bare ved å koble fra hodetelefonene.

 • Opptil to timers filmavspilling med oppladbart batteri*

  Opptil to timers filmavspilling med oppladbart batteri*
 • Spiller av MP3-CD-, CD- og CD-RW-musikk

  MP3 er en revolusjonerende komprimeringsteknologi som kan gjøre store digitale musikkfiler opptil ti ganger mindre uten at det går ut over lydkvaliteten i særlig grad. Én CD kan lagre opptil 10 timer med musikk.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i