Blu-ray-spiller

  Blu-ray-spiller

  Oppdag Blu-ray

  Det har aldri vært enklere å få ekte HD-video enn med den kompakte Philips Blu-ray-spilleren BDP2500. Få Hi-Fi Dolby TrueHD 7.1-surroundlyd og DivX Ultra for forbedret avspilling av DivX-video.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Oppdag Blu-ray

 • Flytting av underteksting for widescreen uten manglende tekstlinjer

  Flytting av underteksting for widescreen uten manglende tekstlinjer

  Flytting av underteksting er en forbedringsfunksjon som lar brukeren manuelt justere undertekstenes plassering på TV-skjermen eller dataskjermen. Ved å bruke fjernkontrollen kan brukere flytte undertekstene opp og ned på skjermen. På widescreenskjermer, for eksempel 21:9-kino og projektorer, kan undertekstene noen ganger bli avkuttet. For å kunne se dem tydelig må brukeren endre sideforholdet på skjermen, noe som fjerner poenget med widescreen. Med funksjonen for flytting av underteksting kan brukeren beholde det riktige sideforholdet og plassere undertekstene på det beste stedet på skjermen.

 • Blu-ray-plateavspilling for skarpe bilder i full HD 1080p

  Blu-ray-plateavspilling for skarpe bilder i full HD 1080p

  Blu-ray-plater har kapasitet til å ta høydefinisjonsdata, i tillegg til bilder i 1920 x 1080-oppløsningen som definerer høydefinisjonsbilder. Scenene blir levende idet detaljene kommer mot deg, bevegelsene jevnes ut, og bildene blir krystallklare. Blu-ray gir også ukomprimert surroundlyd – slik at lydopplevelsen blir utrolig virkelig. Den høye lagringskapasiteten på Blu-ray-platene gjør også at mange interaktive muligheter kan bygges inn. Sømløs navigering under avspilling og andre spennende funksjoner som hurtigmenyer gir en helt ny dimensjon til hjemmeunderholdningen.

 • Dolby TrueHD for 7.1 Hi-Fi-surroundlyd

  Dolby TrueHD for 7.1 Hi-Fi-surroundlyd

  Dolby TrueHD gir 7.1 kanaler med den fineste lyden fra Blu-ray-platene. Gjengitt lyd kan nesten ikke skjelnes fra masterlyden fra studioet. Du hører det produsenten vil at du skal høre. Dolby TrueHD gjør Hi-Fi-underholdningsopplevelsen komplett.

 • Bonus View med bilde-i-bilde for video- og lydvalg

  Bonus View med bilde-i-bilde for video- og lydvalg

  Med Bonus View kan du nyte bilde-i-bilde med lydvalg. Et annet, mindre vindu som kjører en annen videosekvens, vises over hovedbildet. Du kan velge om du vil høre på det som foregår i det lille bildet eller i det store. Dermed kan du bruke mange av spesialfunksjonene som ofte er med på Blu-ray-filmer. Du kan for eksempel se regissøren og høre på kommentarene i det minste vinduet mens regissøren peker på scener eller skuespillere i hovedbildet.

 • 1080p ved 24 fps for kinolignende bilder

  1080p ved 24 fps for kinolignende bilder

  Gjør stuen til en ordentlig kinosal med video på 24 bilder i sekundet. Originalfilmer spilles inn i denne bildehastigheten for å gi en unik atmosfære og bildesammensetning. Philips Blu-ray-spillere gir 24 fps direkte fra Blu-ray-plater, slik at du får fantastiske høydefinisjonsbilder som på kino.

 • DVD-videooppskalering til 1080p via HDMI for nesten-HD-bilder

  DVD-videooppskalering til 1080p via HDMI for nesten-HD-bilder

  HDMI 1080p-oppskalering gir bilder som er krystallklare. DVD-filmer i standarddefinisjon kan nå nytes i sann høydefinisjonsoppløsning. Det gir flere detaljer og mer virkelighetstro bilder. Progressive Scan (representert med "p" i "1080p") eliminerer linjestrukturen som er vanlig på TV-skjermer. Det garanterer utrolig skarpe bilder. Og til slutt lager HDMI en direkte digital forbindelse som kan føre ukomprimert digital HD-video i tillegg til digital flerkanalslyd, uten konverteringer til analoge signaler. Dette gir perfekt bilde- og lydkvalitet, fullstendig fri for støy.

 • DivX Ultra for forbedret avspilling av DivX-mediefiler

  DivX Ultra for forbedret avspilling av DivX-mediefiler

  DivX Ultra kombinerer DivX-avspilling med flotte funksjoner som integrert teksting, flere lydspråk, flere spor og menyer i ett praktisk filformat.

 • EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  Med EasyLink kan du kontrollere flere enheter med én fjernkontroll, for eksempel DVD-spillere, Blu-ray-spillere, Soundbar-høyttalere, hjemmekinoanlegg, TV-er osv. Den bruker en HDMI CEC-protokoll som er bransjestandard, til å dele funksjonalitet mellom enheter ved hjelp av HDMI-kabelen. Med ett knappetrykk kan du styre alt tilkoblet HDMI CEC-aktivert utstyr samtidig. Funksjoner som standby og avspilling kan nå utføres på en svært enkel måte.

 • Full HD 1080p for knivskarpe bilder

  Full HD 1080p for knivskarpe bilder

  Blu-ray-plater har kapasitet til å inneholde høydefinisjonsdata, sammen med bilder i oppløsningen 1920 x 1080 som definerer bilder i full HD. Dette kan bare bety at du får den beste TV-bildekvaliteten som er tilgjengelig i dag – så forbered øynene dine på en fest.

 • Nyt alle filmene og all musikken fra CD og DVD

  Nyt alle filmene og all musikken fra CD og DVD
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i