1
Billys

X-tremeVision

Pære til frontlys

  X-tremeVision

  Pære til frontlys

  Ta ytelse til det ekstreme

  Philips X-tremeVision billyskilder er blant de sterkeste på markedet. De gir bedre lys enn de fleste andre lyskilder til bil med opptil 130 % mer lysstyrke og en uovertruffen lengde på lysstrålen. Dermed ser du lengre, reagerer raskere og kjører tryggere. Se alle fordeler

 • Ta ytelse til det ekstreme

  Play Pause

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ta ytelse til det ekstreme

Philips X-tremeVision billyskilder er blant de sterkeste på markedet. De gir bedre lys enn de fleste andre lyskilder til bil med opptil 130 % mer lysstyrke og en uovertruffen lengde på lysstrålen. Dermed ser du lengre, reagerer raskere og kjører tryggere. Se alle fordeler

X-tremeVision Pære til frontlys

Type lampe: H7, Pakke med: 2, 12 V, 55 W, Mer lys 37170328 Finn lignende produkter

Velg riktig lyskilde til bilen din!

Ta ytelse til det ekstreme

Opptil 130 % sterkere lys

 • Betydelig hvitere lys for bedre komfort og sikkerhet

  Betydelig hvitere lys for bedre komfort og sikkerhet

  Det sterke hvite lyset er betydelig hvitere enn vanlige frontlys. Philips' patenterte Gradient Coating™-teknologi gir et kraftigere lys. Dermed får du et av de skarpeste lysene og en svært komfortabel opplevelse når du kjører i mørket.

 • Langvarig sikkerhet, slik at du kan se og bli sett.

  Langvarig sikkerhet, slik at du kan se og bli sett.

  All mulig svikt i en reservedel er en risiko for deg og kjøretøyet ditt. Dette gjelder særlig for frontlykter. Hvert ødelagte frontlys reduserer synligheten og sikkerheten for deg og motgående trafikk. Philips X-tremeVision er optimalisert for en lang og pålitelig levetid. Slik at du kan se og bli sett lenger enn med andre lyskilder med høy ytelse.

 • Ytelse betyr mer lys og lengre levetid

  Ytelse betyr mer lys og lengre levetid

  Philips X-tremeVision frontlyspærer er laget for enestående ytelse, og de produserer opptil 130 % sterkere lys, uten at det går utover levetiden. Med opptil 450 timer* er levetiden til Philips X-tremeVision vesentlig lengre enn konkurrentenes løsninger i kategorien for mer lys. (*H4 og H7 testet ved 13,2 V standard spenning).

 • Se lengre og reager raskere med opptil 130 % mer lysstyrke

  Se lengre og reager raskere med opptil 130 % mer lysstyrke

  Perfekt belysning over lengre avstander er spesielt viktig – vanligvis 75–100 meter foran bilen. Med Philips X-tremeVision-lyskilder til bil kan du se opptil 45 meter lengre, noe som gir deg to sekunders ekstra reaksjonstid. Philips X-tremeVision-lyskilder til bil øker sikten med opptil 130 % mer sikt på veien. Dette bidrar til at du kan oppdage hindringer og mulige farer tidligere enn med andre halogenbaserte frontlys.

 • En av de skarpeste lyspærene for utmerket lys

  En av de skarpeste lyspærene for utmerket lys

  Med sin optimaliserte glødetråddesign med høy presisjon, høyt gasstrykk på opptil 13 bar, belegg med høy presisjon og UV-kvartsglass av høy kvalitet setter Philips X-tremeVision frontlys en ny standard innen bilbelysning. De er konstruert for optimal ytelse og kompromissløs sikt.

 • De tryggeste frontlyktene som er tillatt på veien

  De tryggeste frontlyktene som er tillatt på veien

  Philips X-tremeVision er helt klart den tryggeste, enkleste og mest effektive måten å oppgradere bilens frontlykter på innenfor lovlige rammer. De er fullstendig ECE-sertifisert.

 • Enestående lysstrålekvalitet og ytelse

  Med en kombinasjon av mer lys og økt fargetemperatur har Philips X-tremeVision en av de beste lysstrålene i halogensegmentet.

 • Flott kontrast for komfortabel kjøring

  Den økte fargetemperaturen i Philips X-tremeVision frontlyktene (bare tilgjengelig i H1, H4 og H7) gjør at øynene kan fokusere bedre og oppfatte kontraster i det fjerne. Dette gjør det mye mer komfortabelt og trygt å kjøre i mørket.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i