Bærbar TV

  Bærbar TV

  Nyt bærbar hybrid-TV

  Med denne bærbare TVen kan du nyte godene ved digital-TV, elektronisk programguide og annet innhold med digital kvalitet. Samtidig kan du nyte bildevisning, DivX-video og MP3/WMA-musikkavspilling via det innebygde USB- og SD-kortsporet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bærbar TV

25, 9 cm (10, 2") widescreen-LCD PVD1079/12 Finn lignende produkter

Nyt bærbar hybrid-TV

Med USB 2.0 og SD-kortspor for digitale filer

 • Støtter DVB-T for free-to-air/åpne digitale TV- og radiokanaler

  Støtter DVB-T for free-to-air/åpne digitale TV- og radiokanaler

  Utvid underholdningsopplevelsen og nyt digitale programkanaler – gratis. Med DVB-T (Digital Video Broadcasting - Terrestrial) kan du motta gratis digitale TV- og radioprogrammer i Europa. Signalet holdes digitalt uten noen analoge mellomtrinn, for å bevare høyest mulig kvalitet.

 • Kos deg med opptil 3 timer med avspillingstid med innebygd batteri*

  Kos deg med opptil 3 timer med avspillingstid med innebygd batteri*

  Denne Philips-spilleren har et kombakt innebygd oppladbart batteri for langvarig drift. Du kan få opptil 3 timer med kontinuerlig avspilling av film, bilder og musikk på én lading. Du trenger bare å sette i strømkabelen for å lade spilleren – så enkelt er det.

 • USB 2.0-kontakt og spor til SD-minnekort

  USB 2.0-kontakt og spor til SD-minnekort

  Nyt hastigheten og bekvemmeligheten ved å ha tilgang til større kapasitet til overføring av bilder, videoer og MP3-musikkfiler ved å bruke USB 2.0. Du kan også få tilgang til større kapasitet for lagring av bilder, videoer og MP3-musikkfiler på Philips-spilleren ved å sette et SD-kort inn i det innebygde sporet for SD-kort.

 • Spill MP3- og WMA-musikk

  Spill MP3- og WMA-musikk
 • Zero Bright Dot™-skjerm for optimal skjermkvalitet

  Gled deg over bilder i høy kvalitet helt uten irriterende lyspunkter på LCD-skjermen. Det forekommer ofte feil på LCD-skjermer – i LCD-bransjen kalles dette lyspunkter. Tidligere var det et akseptert faktum at masseproduserte LCD-skjermer hadde et begrenset antall lyspunkter. Den strenge kvalitetskontrollen som Philips bruker i produksjonen av bærbare DVD-spillere, gjør at LCD-skjermene produseres helt uten lyspunkter. Utvalgte bærbare DVD-spillere leveres med Philips Zero Bright Dot™-policy for å garantere optimal skjermkvalitet.

 • Spill DivX®- og MPEG4-filmer

  Med DivX-støtte kan du nyte DivX-kodede videoer i din egen stue. DivX-medieformatet er en MPEG4-basert videokomprimeringsteknologi som du kan bruke til å lagre store filer som filmer, filmklipp og musikkvideoer på medier som CD-R/RW, minnekort og DVD-video. DivX-CDer kan spilles av på utvalgte DVD-spillere, DVD-opptakere og hjemmekinosystemer.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i