Bærbar DVD-spiller

  DVD playback

  Bærbar DVD-spiller

  Stilig tavledesign

  Vis bildesamlingen i bildeserievisninger eller gå gjennom bildesamlingen i miniatyrbilder på Philips PET723s 7" TFT LCD-skjerm. Du kan også spille av DVDer, MP3-filer, CDer eller se på DivX®-filmer for den beste underholdningen, når som helst og hvor som helst. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bærbar DVD-spiller

17, 8 cm (7") widescreen LCD, DivX-avspilling PET723/12 Finn lignende produkter

Stilig tavledesign

med SD-kortspor og støtte for DviX®-videoavspilling

 • 17,8 cm (7") TFT LCD-fargeskjerm i 16:9 widescreenformat

  17,8 cm (7") TFT LCD-fargeskjerm i 16:9 widescreenformat

  LCD-fargeskjermen gjør bilder levende, og den viser de minnerike bildene, favorittfilmene og musikken din med de samme "virkelige" detaljene og levende fargene som høykvalitetsutskrifter. 16:9 widescreen-sideforholdet er standard for universelle og HD digitale TVer. Et opprinnelig 16:9-sideforhold betyr at video vises uten striper øverst og nederst i bildet, og uten kvalitetstapet som stammer fra skalering – endring av bildet slik at det passer til en annen skjermstørrelse.

 • Vis bilder direkte fra minnekort, DVDer og CDer

  Vis bilder direkte fra minnekort, DVDer og CDer

  Lagre favorittbildene på en CD- eller DVD-plate, et minnekort eller en USB-lagringsenhet, og spill dem av i en lysbildefremvisning på Philips-spilleren. Takket være fullstendig filoverføring kan du enkelt glede deg over hvor praktisk og morsomt det er å vise digitale bilder. Sett inn platen, minnekortet eller USB-lagringsenheten i Philips-spilleren, så vises de digitale bildene direkte på enheten. Nå kan du gjenoppleve favoritthøyeblikkene med familie og venner når du vil!

 • Spill DVD, DVD+/-R og DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® og MPEG4-filmer

  Spill DVD, DVD+/-R og DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® og MPEG4-filmer

  Med DivX®-støtte kan du nyte DivX®-kodede videoer i din egen stue. DivX®-medieformatet er en MPEG4-basert videokomprimeringsteknologi som lar deg lagre store filer som filmer, filmklipp og musikkvideoer på medier som CD-R/RW, minnekort og DVD-video. DivX®-CDer kan spilles av på utvalgte DVD-spillere, DVD-opptakere og hjemmekinosystemer.

 • Del JPEG-bildefiler med bilde-CD

  Del JPEG-bildefiler med bilde-CD

  Muligheten for avspilling i flere formater gjør at du kan vise bilder på farten og spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og visningsopplevelse.

 • Opptil to timers filmavspilling med oppladbart batteri*

  Opptil to timers filmavspilling med oppladbart batteri*

  Denne Philips-spilleren har et kompakt innebygd oppladbart batteri for langvarig drift. Du kan få opptil 2 timer med kontinuerlig avspilling av film, bilder og musikk på én lading. Du trenger bare å sette i strømkabelen for å lade spilleren – så enkelt er det.

 • Biladapter og praktisk fjernkontroll er inkludert

  Biladapter og praktisk fjernkontroll er inkludert

  I tillegg til biladapteren som følger med for bruk i bil, kan du også bruke den bærbare spilleren til å se på DVDer hjemme. Det gjør du enkelt ved å koble den til TVen. Len deg tilbake og slapp av med favoritt-DVDene ved å bruke fjernkontrollen som følger med, for å styre avspillingen.

 • Spill av bildeserievisninger, enkeltbilder eller miniatyrbilder

  Spill av bildeserievisninger, enkeltbilder eller miniatyrbilder
 • Spiller av MP3-CD-, CD- og CD-RW-musikk

  MP3 er en revolusjonerende komprimeringsteknologi som kan gjøre store digitale musikkfiler opptil ti ganger mindre uten at det går ut over lydkvaliteten i særlig grad. Én CD kan lagre opptil 10 timer med musikk.

 • Få knapper for enkel kontroll

  Denne brukervennlige bærbare spilleren er laget for enkel bruk når du er på farten. Legg platen i spilleren for å se på favoritt-DVDene. Med noen få ettrykksknapper for enkel bruk og full kompatibilitet med de fleste populære DVD-/VCD-/CD-plater, kan du se frem til flott underholdning uansett hvor du er.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i