Bærbar DVD-spiller

  DVD playback

  Bærbar DVD-spiller

  DVD-filmer på farten

  Len deg tilbake, slapp av og la deg synke ned i film når du er på farten, med 17,8 cm (7 ") TFT LCD-skjermen, PET706. Gled deg over favorittfilmene på DVD, nyt MP3-CD- og CD-musikk eller spill av JPEG-bilder når som helst og hvor som helst.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

DVD-filmer på farten

 • Del JPEG-bildefiler med bilde-CD

  Del JPEG-bildefiler med bilde-CD

  Muligheten for avspilling i flere formater gjør at du kan vise bilder på farten og spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og visningsopplevelse.

 • 17,8 cm (7") TFT LCD-fargeskjerm for visning i høy kvalitet

  17,8 cm (7") TFT LCD-fargeskjerm for visning i høy kvalitet

  Den digitale LCD-fargeskjermen med høy oppløsning gjør bildene levende. Dermed vises bildene dine og favorittfilmene og -musikken med detaljrikdom og levende farger med høy kvalitet.

 • Se filmer i 16:9 widescreen-format

  Se filmer i 16:9 widescreen-format

  Vis og del filmer og digitale bilder med venner og familie. Widescreen-sideforholdet 16:9 er standard for digital universell TV og HDTV. Et opprinnelig 16:9-sideforhold betyr at video vises uten striper øverst og nederst i bildet og uten tap av kvalitet som stammer fra skalering, noe som endrer et bilde slik at det passer til en skjerm med en annen størrelse.

 • Innebygde stereohøyttalere med høy kvalitet

  Innebygde stereohøyttalere med høy kvalitet

  Stereohøyttalerne gir kvalitetslyd og gjør at du kan lytte fritt. Nyt musikken når og hvor som helst med innebygde stereohøyttalere som gir anvendelighet og glede ved musikkavspillingen som på praktisk vis lar deg glede deg over musikkavspilling bare ved å koble fra hodetelefonene.

 • Opptil to timers filmavspilling med oppladbart batteri*

  Opptil to timers filmavspilling med oppladbart batteri*

  Denne Philips-spilleren har et kompakt innebygd oppladbart batteri for langvarig drift. Du kan få opptil 2 timer med kontinuerlig avspilling av film, bilder og musikk på én lading. Du trenger bare å sette i strømkabelen for å lade spilleren – så enkelt er det.

 • Del underholdningen med doble hodetelefonkontakter

  Del underholdningen med doble hodetelefonkontakter

  Doble hodetelefonkontakter gjør at du kan dele den personlige lydopplevelsen med andre. Få tak i et par hodetelefoner, krøll deg sammen med en venn eller kjæreste og få dobbelt så mye underholdningsmoro.

 • Biladapter og slank fjernkontroll

  Denne bærbare DVD-spilleren leveres med en strømadapter til bilen og en slank fjernkontroll. Koble biladapteren til bilens sigarettenner for å gi strøm til spilleren på veien. Du trenger ikke bekymre deg for å gå tom for batteristrøm mens du ser på en film eller spiller et spill. Fjernkontrollen på størrelse med et kredittkort er perfekt å ha med på reiser, siden den tar opp svært liten plass og enkelt kan legges bort.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i