Bærbar DVD-spiller

  DVD playback

  Bærbar DVD-spiller

  Underholdning som følger med på reisen

  Len deg tilbake, slapp av og se film når du er på farten med TFT LCD-skjermen til Philips PET702 på 7". Gled deg over favorittfilmene på DVD, favorittmusikken på MP3-CD og CD, eller beundre JPEG-bildene dine når som helst og hvor som helst. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bærbar DVD-spiller

17, 8 cm (7") widescreen LCD PET702/12 Finn lignende produkter

Underholdning som følger med på reisen

 • Spill av DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW og (S)VCD

  Spill av DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW og (S)VCD

  Philips-spilleren er kompatibel med de fleste DVD-platene som er tilgjengelige på markedet. DVD-, DVD+/-R-, DVD+/-RW- og (S)VCD-plater – alle kan spilles av på spilleren. DVD+/-R er en forkortelse for en DVD-stasjon som godtar begge de vanlige innspillbare DVD-formatene. På samme måte håndterer DVD+/-RW begge de vanlige platetypene som kan overskrives. SVCD står for Super VideoCD. Kvaliteten på en SVCD er mye bedre enn på en VCD. Bildet er for eksempel mye skarpere enn på en VCD på grunn av høyere oppløsning.

 • Del JPEG-bildefiler med bilde-CD

  Del JPEG-bildefiler med bilde-CD

  Muligheten for avspilling i flere formater gjør at du kan vise bilder på farten og spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og visningsopplevelse.

 • 17,8 cm (7") TFT LCD-fargeskjerm for visning i høy kvalitet

  17,8 cm (7") TFT LCD-fargeskjerm for visning i høy kvalitet

  Den digitale LCD-fargeskjermen med høy oppløsning gjør bildene levende. Dermed vises bildene dine og favorittfilmene og -musikken med detaljrikdom og levende farger med høy kvalitet.

 • Nyt filmer i 16:9 widescreen-format

  Nyt filmer i 16:9 widescreen-format

  Vis og del filmer og digitale bilder med venner og familie. Widescreen-sideforholdet 16:9 er standard for digital universell TV og HDTV. Et opprinnelig 16:9-sideforhold betyr at video vises uten striper øverst og nederst i bildet og uten tap av kvalitet som stammer fra skalering, noe som endrer et bilde slik at det passer til en skjerm med en annen størrelse.

 • Innebygde stereohøyttalere med høy kvalitet

  Innebygde stereohøyttalere med høy kvalitet

  Stereohøyttalerne gir kvalitetslyd og gjør at du kan lytte fritt. Nyt musikken når og hvor som helst med innebygde stereohøyttalere som gir anvendelighet og glede ved musikkavspillingen som på praktisk vis lar deg glede deg over musikkavspilling bare ved å koble fra hodetelefonene.

 • Biladapter og praktisk fjernkontroll er inkludert

  Biladapter og praktisk fjernkontroll er inkludert

  I tillegg til biladapteren som følger med for bruk i bil, kan du også bruke den bærbare spilleren til å se på DVDer hjemme. Det gjør du enkelt ved å koble den til TVen. Len deg tilbake og slapp av med favoritt-DVDene ved å bruke fjernkontrollen som følger med, for å styre avspillingen.

 • Opptil to timers filmavspilling med oppladbart batteri*

  Opptil to timers filmavspilling med oppladbart batteri*

  Denne Philips-spilleren har et kompakt innebygd oppladbart batteri for langvarig drift. Du kan få opptil 2 timer med kontinuerlig avspilling av film, bilder og musikk på én lading. Du trenger bare å sette i strømkabelen for å lade spilleren – så enkelt er det.

 • Spiller av MP3-CD-, CD- og CD-RW-musikk

  MP3 er en revolusjonerende komprimeringsteknologi som kan gjøre store digitale musikkfiler opptil ti ganger mindre uten at det går ut over lydkvaliteten i særlig grad. Én CD kan lagre opptil 10 timer med musikk.

 • Få knapper for enkel kontroll

  Denne brukervennlige bærbare spilleren er laget for enkel bruk når du er på farten. Legg platen i spilleren for å se på favoritt-DVDene. Med noen få ettrykksknapper for enkel bruk og full kompatibilitet med de fleste populære DVD-/VCD-/CD-plater, kan du se frem til flott underholdning uansett hvor du er.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i