Bærbar DVD-spiller

  DVD playback

  Bærbar DVD-spiller

  DVD-underholdning i håndflaten

  Nyt DVD-underholdning av høy kvalitet i håndflaten med den 8,9 cm / 3,5" digitale TFT-skjermen som har krystallklar visning. Den runde, lille og kompakte PET320 har innebygde stereohøyttalere av høy kvalitet med svært god lyd og et integrert stativ for enkel visning.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

DVD-underholdning i håndflaten

3,5" krystallklar digital skjerm

 • Del JPEG-bildefiler med bilde-CD

  Del JPEG-bildefiler med bilde-CD

  Muligheten for avspilling i flere formater gjør at du kan vise bilder på farten og spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og visningsopplevelse.

 • Innebygde stereohøyttalere med høy kvalitet

  Innebygde stereohøyttalere med høy kvalitet

  Stereohøyttalerne gir kvalitetslyd og gjør at du kan lytte fritt. Nyt musikken når og hvor som helst med innebygde stereohøyttalere som gir anvendelighet og glede ved musikkavspillingen som på praktisk vis lar deg glede deg over musikkavspilling bare ved å koble fra hodetelefonene.

 • Få knapper for enkel kontroll

  Denne brukervennlige bærbare spilleren er laget for enkel bruk når du er på farten. Legg platen i spilleren for å se på favoritt-DVDene. Med noen få ettrykksknapper for enkel bruk og full kompatibilitet med de fleste populære DVD-/VCD-/CD-plater, kan du se frem til flott underholdning uansett hvor du er.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i