Bærbar DVD-spiller

  DVD playback

  Bærbar DVD-spiller

  Dreieskjerm, fleksibel visning

  Nyt filmer på Philips PET1046 bærbar DVD-spiller med 10,2" LCD-skjerm og 180-graders dreieskjerm. I tillegg kan du dele favorittvideoopplevelsene dine med venner takket være SDHC-spor og USB2.0-tilkobling. Leveres med reiseveske.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Dreieskjerm, fleksibel visning

med innebygd digital TV-mottaker

 • Spill DVD, DVD+/-R og DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® og MPEG4-filmer

  Spill DVD, DVD+/-R og DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® og MPEG4-filmer

  Med DivX®-støtte kan du nyte DivX®-kodede videoer i din egen stue. DivX®-medieformatet er en MPEG4-basert videokomprimeringsteknologi som lar deg lagre store filer som filmer, filmklipp og musikkvideoer på medier som CD-R/RW, minnekort og DVD-video. DivX®-CDer kan spilles av på utvalgte DVD-spillere, DVD-opptakere og hjemmekinosystemer.

 • Støtter DVB-T for free-to-air/åpne digitale TV- og radiokanaler

  Støtter DVB-T for free-to-air/åpne digitale TV- og radiokanaler

  Utvid underholdningsopplevelsen og nyt digitale programkanaler – gratis. Med DVB-T (Digital Video Broadcasting - Terrestrial) kan du motta gratis digitale TV- og radioprogrammer i Europa. Signalet holdes digitalt uten noen analoge mellomtrinn, for å bevare høyest mulig kvalitet.

 • Spiller av MP3/WMA-CD, CD og CD-RW

  Spiller av MP3/WMA-CD, CD og CD-RW

  Med teknologi for lydkomprimering kan store digitale musikkfiler reduseres opptil ti ganger i størrelse uten at lydkvaliteten reduseres nevneverdig. MP3 og WMA er to av komprimeringsformatene som gjør at du kan glede deg over en verden av digital musikk på Philips-spilleren din. Last ned MP3- eller WMA-låter fra autoriserte musikkwebområder på Internett, eller lag dine egne MP3- eller WMA-musikkfiler ved å rippe lyd-CDer og overføre dem til spilleren.

 • Del JPEG-bildefiler med bilde-CD

  Del JPEG-bildefiler med bilde-CD

  Muligheten for avspilling i flere formater gjør at du kan vise bilder på farten og spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og visningsopplevelse.

 • USB- og SD-kortspor for avspilling av bilder og musikk

  USB- og SD-kortspor for avspilling av bilder og musikk

  Takket være den fullstendige filoverførbarheten kan du enkelt glede deg over hvor praktisk og morsomt det er å få tilgang til mer musikk og flere bilder via USB- og SD-kortsporene.

 • Reiseveske inkludert

  Reiseveske inkludert

  Reisevesken gir deg full beskyttelse når du er på farten.

 • Nyt opptil seks timers uavbrutt avspilling*

  Nyt opptil seks timers uavbrutt avspilling*

  Denne Philips-spilleren har et kompakt innebygd oppladbart batteri for langvarig drift. Du kan få opptil 6 timer med kontinuerlig avspilling av film, bilder og musikk på én lading. Du trenger bare å sette i strømkabelen for å lade spilleren – så enkelt er det.

 • 10,2" høyoppløselig TFT LCD-skjerm for en stor seeropplevelse

  10,2" høyoppløselig TFT LCD-skjerm for en stor seeropplevelse

  Den digitale LCD-fargeskjermen med høy oppløsning gjør bildene levende. Dermed vises bildene dine og favorittfilmene og -musikken med detaljrikdom og levende farger med høy kvalitet.

 • Zero Bright Dot™-skjerm for optimal skjermkvalitet

  Gled deg over bilder i høy kvalitet helt uten irriterende lyspunkter på LCD-skjermen. Det forekommer ofte feil på LCD-skjermer – i LCD-bransjen kalles dette lyspunkter. Tidligere var det et akseptert faktum at masseproduserte LCD-skjermer hadde et begrenset antall lyspunkter. Den strenge kvalitetskontrollen som Philips bruker i produksjonen av bærbare DVD-spillere, gjør at LCD-skjermene produseres helt uten lyspunkter. Utvalgte bærbare DVD-spillere leveres med Philips Zero Bright Dot™-policy for å garantere optimal skjermkvalitet.

Se alle spesifikasjoner
 • DivX, DivX Certified og tilknyttede logoer er varemerker for DivXNetworks, Inc. og brukes på lisens.
 • Windows Media og Windows-logoen er varemerker eller registrerte varemerker for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.
 • Batterilevetiden varierer etter bruk og innstillinger.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i