DVD-spiller

  DVD Video

  DVD-spiller

  Spiller alle plater, leser alle formater

  Har størrelse noe å si? Har du noen gang hørt uttrykket "less is more"? Her er DVD-spilleren som gir mer for pengene. Ingen kompliserte innstillinger! Bare et enkelt apparat for omtrent alle plateformater, inkludert digitale fotografier, uten å gå på akkord med bildekvaliteten.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Spiller alle plater, leser alle formater

 • DivX-sertifisert for standard avspilling av DivX-videoer

  DivX-sertifisert for standard avspilling av DivX-videoer

  Med DivX-støtte kan du nyte DivX-kodede videoer i din egen stue. DivX-medieformatet er en MPEG4-basert videokomprimeringsteknologi som du kan bruke til å lagre store filer som filmer, filmklipp og musikkvideoer på medier som CD-R/RW- og DVD-R-plater.

 • 12 bit / 108 MHz videobehandling for skarpe og naturlige bilder

  12 bit / 108 MHz videobehandling for skarpe og naturlige bilder

  12-bit video-DAC er en fremragende digital-til-analog-konverterer som bevarer alle detaljer i den opprinnelige bildekvaliteten. Den viser raffinerte nyanser og jevnere gradering av farger, noe som resulterer i et mer levende og naturlig bilde. Begrensningen til vanlig 10-bit DAC blir enda tydeligere ved bruk av store skjermer og projektorer.

 • 192 kHz / 24 bit lyd-DAC forbedrer analog lyd

  192 kHz / 24 bit lyd-DAC forbedrer analog lyd

  192 kHz sampling sørger for en nøyaktig gjengivelse av de opprinnelige lydbølgene. Sammen med 24-bit oppløsning fanges mer informasjon fra den opprinnelige analoge lydbølgeformen, noe som gir en rikere lydgjengivelse.

 • Spiller CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW

  Spiller CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW

  Spill virtuelt den platen du ønsker – enten CDer, (S)VCDer, DVDer, DVD+R, DVD-R, DVD+RW eller DVD-RW. Opplev den uovertrufne fleksibiliteten og anvendeligheten ved at du kan spille alle platene på én enhet.

 • Skjermtilpassing for optimal visning hver gang

  Skjermtilpassing for optimal visning hver gang

  Uansett hva du ser på, uavhengig av TV, sikrer Screen Fit at bildet fyller hele skjermen. Irriterende svarte striper øverst og nederst fjernes, uten at du må utføre kjedelige manuelle justeringer. Bare trykk på Screen Fit-knappen, velg formatet, og nyt filmen i fullskjermformat.

 • Analoge og digitale lydutganger av høy kvalitet

  Analoge og digitale lydutganger av høy kvalitet
 • Supertynt design som passer overalt

  Supertynt design som passer overalt
 • Spiller av MP3, WMA og JPEG-bilder fra digitalkamera

  Spill MP3, WMA og JPEG og opplev hvor praktisk og enkelt du kan dele mediefiler på TVen eller hjemmekinoanlegget i stuen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i