DVD-spiller

  DVD Video

  DVD-spiller

  Nyt alt – fra DVD

  Drømmespilleren med feilfri, virkelighetstro bildekvalitet og mulighet til å spille nesten alle plater! Med DVD-spilleren DVP2800 fra Philips får du den opplevelsen av filmer og musikk som du alltid har drømt om. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

2000 series DVD-spiller

DivX Ultra, ProReader-stasjon DVP2800/12 Finn lignende produkter

Nyt alt – fra DVD

 • DivX Ultra-sertifisert for forbedret avspilling av DivX-videoer

  DivX Ultra-sertifisert for forbedret avspilling av DivX-videoer

  Med DivX-støtte kan du glede deg over DivX-kodede videoer og filmer fra Internett, inkludert Hollywood-filmer du har kjøpt, i din egen stue. DivX-medieformatet er en MPEG-4-basert videokomprimeringsteknologi som du kan bruke til å lagre store filer som filmer, trailere og musikkvideoer på medier som CD-R/RW og DVD-R-plater, for avspilling på den DivX Ultra-sertifiserte Blu-ray- eller DVD-spilleren din fra Philips. DivX Ultra kombinerer DivX-avspilling med flotte funksjoner som integrert teksting, flere lydspråk, flere spor og menyer i ett praktisk filformat.

 • 12 bit / 108 MHz videobehandling for skarpe og naturlige bilder

  12 bit / 108 MHz videobehandling for skarpe og naturlige bilder

  12-bit video-DAC er en fremragende digital-til-analog-konverterer som bevarer alle detaljer i den opprinnelige bildekvaliteten. Den viser raffinerte nyanser og jevnere gradering av farger, noe som resulterer i et mer levende og naturlig bilde. Begrensningen til vanlig 10-bit DAC blir enda tydeligere ved bruk av store skjermer og projektorer.

 • 192 kHz / 24 bit lyd-DAC forbedrer analog lyd

  192 kHz / 24 bit lyd-DAC forbedrer analog lyd

  192 kHz sampling sørger for en nøyaktig gjengivelse av de opprinnelige lydbølgene. Sammen med 24-bit oppløsning fanges mer informasjon fra den opprinnelige analoge lydbølgeformen, noe som gir en rikere lydgjengivelse.

 • ProReader-stasjon for jevn avspilling av nesten alle plater

  ProReader-stasjon for jevn avspilling av nesten alle plater

  Med ProReader-stasjonen kan du nyte alle filmene og videoene dine uten problemer. Selv når de gamle platene blir skitne eller ripete, kan du være sikker på at de spilles av riktig fra begynnelse til slutt – uten tegn på at det har blitt skadet. Ved hjelp av avansert teknologi blir svake analoge signaler omformet til robuste digitale signaler ved hjelp av ProReader-stasjonen, og det hentes ut informasjon som gjør at småskadde plater kan spilles av jevnt helt til slutten. I tillegg til at ProReader-stasjonen kan lese nesten alle videoformater, gir den deg også tryggheten om at alle plater du setter inn, kan spilles av.

 • Skjermtilpassing for optimal visning hver gang

  Skjermtilpassing for optimal visning hver gang

  Uansett hva du ser på, uavhengig av TV, sikrer Screen Fit at bildet fyller hele skjermen. Irriterende svarte striper øverst og nederst fjernes, uten at du må utføre kjedelige manuelle justeringer. Bare trykk på Screen Fit-knappen, velg formatet, og nyt filmen i fullskjermformat.

 • Smart Picture gir personlige bildeinnstillinger

  Smart Picture gir personlige bildeinnstillinger

  Smart Picture gir maksimale bildeinnstillinger for farge, lysstyrke, kontrast, skarphet osv. for bedre seeropplevelser til alle døgnets tider.

 • Analoge og digitale lydutganger av høy kvalitet

  Analoge og digitale lydutganger av høy kvalitet
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i