dokkinghøyttaler

  dokkinghøyttaler

  Lyd som passer i hjemmet

  Den elegante og stilige Philips-dokkinghøyttaleren gir førsteklasses lyd fra iPod/iPhone/iPad med PureDigital-teknologi. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lyd som passer i hjemmet

Lidenskap for lyd

 • Ren digital lydbehandlingsteknologi for best mulig lyd

  Ren digital lydbehandlingsteknologi for best mulig lyd

  Avansert ren digital lydbehandlingsteknologi gir enormt overlegen lydytelse sammenlignet med den tradisjonelle analoge lydbehandlingsteknologien man finner i dokkingspillere som bruker en analog lydutgang fra en iPod/iPhone. Ved å bruke iPoden/iPhonens digitale lydutgang og digital behandling i alle deler av prosessen, får man et mye bedre signal-til-støy-forhold. Resultatet er uovertruffen klar lyd i perfekt balanse.

 • SoundCurve for enestående og krystallklar lyd

  SoundCurve for enestående og krystallklar lyd

  Det nøye utformede, kurvede baksidedekselet på denne dokkinghøyttaleren fra Philips har en effektiv, akustisk struktur for lydgjengivelse. Den rene kurven øker stivheten i høyttalerkabinettet, noe som dramatisk reduserer intern resonans og fjerner lydvibrasjon og -forvrenging. Du kan glede deg over enestående og krystallklar lyd fra flotte høyttalere.

 • Gratis DockStudio-app for å spille av Internett-radio og andre morsomme funksjoner

  Gratis DockStudio-app for å spille av Internett-radio og andre morsomme funksjoner

  Denne gratis appen legger en rekke eksklusive, morsomme funksjoner til på dokkinghøyttaleren. Du kan se værvarsel, klokkeslett og til og med bruke favorittbildene dine som bakgrunn. Med DockStudio kan du også lytte til tusenvis av Internett-radiostasjoner fra hele verden. Flere oppdateringer til skallstiler og nye funksjoner kommer snart.

 • Dokking av iPod/iPhone/iPad, til og med når den er i etuiet

  Dokking av iPod/iPhone/iPad, til og med når den er i etuiet

  Den innskyvbare dokkingporten med smart design på denne Philips-høyttaleren passer til alle typer iPod eller iPhone uten behov for spesialadaptere. Den fungerer til og med sammen med de fleste beskyttelsesetuier – bare dokk iPod eller iPhone som den er. Nå kan du virkelig nyte musikken din uten problemer.

 • 30 W RMS total utgangseffekt

  30 W RMS total utgangseffekt
 • Optimalt akustisk volum som samsvarer med høyttalerkravene

  Smart lyddesign gir deg den beste mulige bassgjengivelsen. Det akustiske volumet som er tilordnet hver mellomtonedriver, passer perfekt til dens akustiske krav. Lave toner gjengis som dype og tette, noe som gir en sterk og fyldig bass.

 • Flott utseende med eller uten dokking av iPod/iPhone

  Sett iPod eller iPhone i dokkingstasjonen, og Fidelio-dokkinghøyttaleren ser bra ut. Ta av enheten, og den er fortsatt en skjønn, liten sak. I motsetning til andre dokkingstasjoner er denne utformet for å se flott ut, uansett om det står en enhet i dokkingstasjonen eller ikke. Med denne elegante dokkingstasjonen vil folk kaste et ekstra blikk på hyllen eller skrivebordet.

 • Nøyaktig justerte basspiper for dyp, tett bassgjengivelse

  Det store akustiske volumet på 2 L, som er tilordnet hver woofer, er perfekt tilpasset med nøyaktig justerte basspiper som sender lyden bakover for å gi en imponerende og tett bassytelse fra en så kompakt høyttaler. Resultatet er enestående realisme og en oppslukende lydopplevelse.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i