dokkinghøyttaler

  dokkinghøyttaler

  Lyd som passer i hjemmet

  Den stilige dokkinghøyttaleren Philips Fidelio DS1200/12 fyller morgenen med herlig og fyldig musikk. Den er perfekt å ha ved siden av sengen ettersom den viser deg tiden, vekker deg, fungerer som et nattlys og lader opptil to iPod, iPhone eller iPad samtidig. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

dokkinghøyttaler

for iPod/iPhone/iPad, Klokkevisning DS1200/12 Finn lignende produkter

Lyd som passer i hjemmet

Lidenskap for lyd

 • Dokking av iPod/iPhone/iPad, til og med når den er i etuiet

  Dokking av iPod/iPhone/iPad, til og med når den er i etuiet

  Den innskyvbare dokkingporten med smart design på denne Philips-høyttaleren passer til alle typer iPod eller iPhone uten behov for spesialadaptere. Den fungerer til og med sammen med de fleste beskyttelsesetuier – bare dokk iPod eller iPhone som den er. Nå kan du virkelig nyte musikken din uten problemer.

 • Gratis DockStudio-app for å spille av Internett-radio og andre morsomme funksjoner

  Gratis DockStudio-app for å spille av Internett-radio og andre morsomme funksjoner

  Denne gratis appen legger en rekke eksklusive, morsomme funksjoner til på dokkinghøyttaleren. Du kan se værvarsel, klokkeslett og til og med bruke favorittbildene dine som bakgrunn. Med DockStudio kan du også lytte til tusenvis av Internett-radiostasjoner fra hele verden. Flere oppdateringer til skallstiler og nye funksjoner kommer snart.

 • Neodymhøyttalere for ren, balansert lyd

  Neodym er det beste materialet for å skape et sterkt magnetfelt som gir større følsomhet i en talespole, bedre bassgjengivelse og ren og balansert lydkvalitet.

 • Automatisk klokkesynkronisering med iPod/iPhone/iPad når den er i dokkingstasjonen

  Denne dokkingstasjonen vil automatisk synkronisere klokken med iPod/iPhone/iPad som er koblet til dokkingstasjonen.

 • Lad både iPhone og iPad samtidig

  Lad din iPad på denne Fidelio-dokkingstasjonen via dokkingkontakten. Samtidig kan du også lade din iPod, iPhone eller en annen mobil enhet via USB-kontakten.

 • Utformet for å passe til iPod/iPhone/iPad

  Sett iPod, iPhone eller iPad i dokkingstasjonen, og Philips Fidelio DS1200-dokkingstasjonen ser bra ut. Ta av enheten, og den er fortsatt en skjønn, liten sak. I motsetning til andre dokkingstasjoner er denne Fidelio-dokkingstasjonen utformet for å se flott ut, uansett om det står en enhet i dokkingstasjonen eller ikke. Med denne elegante dokkingstasjonen vil folk kaste et ekstra blikk på hyllen eller skrivebordet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i