dokkinghøyttaler

  dokkinghøyttaler

  Lyd som passer i hjemmet

  Den kompakte Philips DS1150/12-dokkinghøyttaleren leverer fyldig lyd og kan automatisk synkroniseres med klokkeinnstillingene for iPhone/iPod. Gled deg over et justerbart nattlys og muligheten til å lade en ekstra mobil enhet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

dokkinghøyttaler

med 30-pinners kontakt, for iPod/iPhone, USB-port for lading, 6 W DS1150/12 Finn lignende produkter

Lyd som passer i hjemmet

Lidenskap for lyd

 • Dokking av iPod/iPhone, til og med når den er i etuiet

  Dokking av iPod/iPhone, til og med når den er i etuiet

  Den innskyvbare dokkingporten med stilig design passer til alle typer iPod eller iPhone uten behov for spesialadaptere. Den fungerer til og med sammen med de fleste beskyttelsesetuier – bare dokk iPod eller iPhone som den er. Nå kan du virkelig nyte musikken din uten problemer.

 • Gratis DockStudio-app for å spille av Internett-radio og andre morsomme funksjoner

  Gratis DockStudio-app for å spille av Internett-radio og andre morsomme funksjoner

  Denne gratis appen legger en rekke eksklusive, morsomme funksjoner til på dokkinghøyttaleren. Du kan se værvarsel, klokkeslett og til og med bruke favorittbildene dine som bakgrunn. Med DockStudio kan du også lytte til tusenvis av Internett-radiostasjoner fra hele verden. Flere oppdateringer til skallstiler og nye funksjoner kommer snart.

 • Automatisk klokkesynkronisering med iPod/iPhone når den er i dokkingstasjonen

  Denne dokkingstasjonen vil automatisk synkronisere klokken med iPod/iPhone som er koblet til dokkingstasjonen.

 • 4 W RMS total utgangseffekt

  RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Forsterkere begrenses av den elektriske energien de kan forsterke, og høyttalere begrenses av den elektriske energien de kan gjøre om til lydenergi uten å forvrenge lydsignalet. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttalerne.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i