underholdningssystem med dokkingstasjon

  DVD playback

  underholdningssystem med dokkingstasjon

  Kos deg med videoer fra iPod, DVD og SD-kort

  Kos deg med videoer fra DVD og iPod på en 22,9 cm (9 ") farge-widescreen med den kompakte Philips DCP951. Den har en innskyvbar adapter for iPod og innebygde SD-/MMC-kortspor. Du kan vise DivX-filmer eller digitale bilder fra flere kilder. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

underholdningssystem med dokkingstasjon

22, 9 cm (9") fargeskjerm, DVD-avspilling DCP951/12 Finn lignende produkter

Kos deg med videoer fra iPod, DVD og SD-kort

 • 22,9 cm (9") TFT LCD-fargeskjerm i 16:9 widescreenformat

  22,9 cm (9") TFT LCD-fargeskjerm i 16:9 widescreenformat

  LCD-fargeskjermen gjør bilder levende, og den viser de minnerike bildene, favorittfilmene og musikken din med de samme "virkelige" detaljene og levende fargene som høykvalitetsutskrifter. 16:9 widescreen-sideforholdet er standard for universelle og HD digitale TVer. Et opprinnelig 16:9-sideforhold betyr at video vises uten striper øverst og nederst i bildet, og uten kvalitetstapet som stammer fra skalering – endring av bildet slik at det passer til en annen skjermstørrelse.

 • Spill av og lad iPod samtidig

  Spill av og lad iPod samtidig

  Gled deg over favoritt-MP3-musikken din mens du lader opp iPod'en. Med dokkingstasjonen kan du koble iPod'en direkte til dokking-underholdningssystemet, slik at du kan lytte til favorittmusikken med suveren lyd. Den lader også opp iPod'en mens den spiller sangene slik at du kan nyte musikken uten å bekymre deg for at iPod-batteriet blir tomt. Bruk fjernkontrollen til å navigere, velge og spille av musikken som er lagret på iPod'en. Underholdningssystemet med dokkingstasjon lader automatisk iPod'en når den står i dokkingstasjonen.

 • Spill DVD, DVD+/-R og DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® og MPEG4-filmer

  Spill DVD, DVD+/-R og DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® og MPEG4-filmer

  Med DivX®-støtte kan du nyte DivX®-kodede videoer i din egen stue. DivX®-medieformatet er en MPEG4-basert videokomprimeringsteknologi som lar deg lagre store filer som filmer, filmklipp og musikkvideoer på medier som CD-R/RW, minnekort og DVD-video. DivX®-CDer kan spilles av på utvalgte DVD-spillere, DVD-opptakere og hjemmekinosystemer.

 • SD-/MMC-kortspor for film- og bildevisning

  SD-/MMC-kortspor for film- og bildevisning

  Vis og del videoklipp, bilder og musikk – enkelt og umiddelbart. For ekstra brukervennlighet har spilleren et innebygd kortspor for SD-/MMC-minnekort. Sett ganske enkelt minnekortet inn i sporet på siden av spilleren for å få tilgang til multimediefilene som er lagret på kortet.

 • Kos deg med opptil 2,5 timer med avspillingstid med innebygd batteri*

  Kos deg med opptil 2,5 timer med avspillingstid med innebygd batteri*

  Denne Philips-spilleren har et kompakt innebygd oppladbart batteri for langvarig drift. Du kan få opptil 2,5 timer med kontinuerlig avspilling av film, bilder og musikk på én lading. Du trenger bare å sette i strømkabelen for å lade spilleren – så enkelt er det.

 • Spill av bildeserievisninger, enkeltbilder eller miniatyrbilder

  Spill av bildeserievisninger, enkeltbilder eller miniatyrbilder
 • Én fjernkontroll for systemet og iPoden

  Én fjernkontroll for systemet og iPoden
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i