Blu-ray-spiller

  Blu-ray-spiller

  Filmatisk og førsteklasses kvalitetslyd og -bilde

  Nå kan du virkelig gi deg hen til ren og total lyd- og bildeunderholdning som overgår virkeligheten med spektakulær 3D. Opplev levende, krystallklare bilder som kombineres med detaljert kvalitetslyd fra denne elegante og imponerende Blu-ray-spilleren fra Philips. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

9000 series Blu-ray-spiller

Qdeo, TI Burr-Brown DACer, 3D-avspilling BDP9600/12 Finn lignende produkter

Filmatisk og førsteklasses kvalitetslyd og -bilde

 • Qdeo™-videobehandling for filmer i sin reneste form

  Qdeo™-videobehandling for filmer i sin reneste form

  Qdeo™ er videobehandlingsteknologi som gir støyfri og naturlig video. De fleste typer av video har støy og bildeforvrengning som er veldig distraherende når de vises på en HDTV. Qdeo™-behandling gir et bilde som har redusert støy, forbedret farge, forbedret kontrast, små detaljer og en forbedret følelse av dybde, noe som gir en stille, behagelig og oppslukende seeropplevelse. Qdeo™-teknologi fungerer også med alle typer videokilder, inkludert Blu-ray, DVD og selv Internett-video av dårlig kvalitet.

 • Blu-ray-3D-plateavspilling for en full HD 3D-opplevelse hjemme

  Blu-ray-3D-plateavspilling for en full HD 3D-opplevelse hjemme

  Full HD 3D gir illusjonen av dybde slik at du får en bedre og mer realistisk kinoopplevelse hjemme. Forskjellige bilder for venstre og høyre spilles inn i full HD-kvalitet med 1920 x 1080 og spilles av vekselvis på skjermen med høy hastighet. Ved å se på disse bildene med spesielle briller som er tidsinnstilt slik at de åpner og lukker venstre og høyre linse synkront med de vekslende bildene, får du en full HD 3D-opplevelse.

 • Net TV for populære elektroniske tjenester, inkludert videobutikker*

  Net TV for populære elektroniske tjenester, inkludert videobutikker*

  Opplev mange elektroniske tjenester, inkludert video-on-demand. Nyt filmer, bilder, informasjonsunderholdning og annet elektronisk innhold direkte på TVen når du vil via Philips Blu-ray-spilleren eller hjemmekinoanlegget. Nå får du også tilgang til utvalgte videobutikker på Internett* direkte på TVen. Du kan enkelt velge en leiefilm, og nyte den. Det har aldri vært så enkelt å ha en filmkveld hjemme. *Tilgjengelighet varierer etter land. Gå til www.philips.com/blu-ray hvis du vil ha mer informasjon.

 • Innebygd WiFi-n for raskere og bredere trådløs ytelse

  Innebygd WiFi-n for raskere og bredere trådløs ytelse

  WiFi-n, også kjent som IEEE 802.11n, er den nye standarden for trådløst nettverk. Det har flere nye alternativer som forbedrer kvaliteten til den trådløse koblingen, gir høyere hastighet og større spekter sammenlignet med tidligere WiFi-standarder. WiFi-n har dessuten bakoverkompatibilitet, noe som gjør det mulig for denne spilleren å sende og motta fra rutere som drives etter eldre WiFi-standarder.

 • Med DLNA-nettverkskobling kan du glede deg over videoer og bilder fra PCen.

  Med DLNA-nettverkskobling kan du glede deg over videoer og bilder fra PCen.

  DLNA-nettverkskobling gir deg enkel tilgang til personlige bilder, musikk, videoer eller filmer på PCen eller hjemmenettverket. Den bruker Ethernet-tilkoblingen (LAN) med DLNA-protokoll som sikrer at DLNA-sertifiserte produkter fungerer sømløst sammen. Ved å koble TVen til hjemmenettverket kan du få tilgang til informasjon fra alle DLNA-sertifiserte enheter. Med det intuitive brukergrensesnittet som er laget for enkel søking, får du tilgang til all underholdningen din med et enkelt knapptrykk.

 • DivX Plus HD-sertifisert for høydefinisjons DivX-avspilling

  DivX Plus HD-sertifisert for høydefinisjons DivX-avspilling

  DivX Plus HD på Blu-ray-spilleren og/eller DVD-spilleren gir deg det siste innen DivX-teknologi, slik at du kan nyte HD-videoer og filmer fra Internett direkte på Philips-HDTVen eller på PCen. DivX Plus HD støtter avspilling av DivX Plus-innhold (H.264 HD-video med høykvalitets AAC-lyd i en MKV-filbeholder), og dessuten også tidligere versjoner av DivX-video opptil 1080p. DivX Plus HD for digital video i ekte HD.

 • TI Burr-Brown DACer gir svært detaljert lydgjengivelse

  TI Burr-Brown DACer gir svært detaljert lydgjengivelse

  TI Burr-Brown er et kjent merke som er synonymt med høy ytelse og kvalitet, og som spesialiserer seg på å produsere førsteklasses Hi-Fi-komponenter, f.eks. digital-til-analog-omformere (DACer). Philips stoler på og velger DACer fra TI Burr-Brown. Disse konverterer digitale lydsignaler til analoge lydsignaler ved hjelp av en samplingfrekvens på 192 KHz med 24-bits oppløsning. Dette betyr at mer informasjon fanges opp fra den opprinnelige analoge lydbølgen, noe som gir en mye fyldigere lyd.

 • Separat toroidal strømforsyning gir ren lyd uten støy

  Separat toroidal strømforsyning gir ren lyd uten støy

  Den toroidale strømforsyningen er en ringkjerne-transformator. Når man bruker en separat toroidal transformator og en lineær strømforsyning, sørger man for en stabil og støyfri strømkilde som er dedikert til analoge lydsignaler. Denne uformingen gjør at man kan unngå alle slags digitale støysammenkoblinger, i motsetning til den vanlige utformingen, der den digitale videoen og det analoge lydsignalet deler samme strømforsyning. Resultatet er en ren lyd med lite støy.

 • Dolby TrueHD og DTS-HD MA for HD 7.1-surroundlyd

  Dolby TrueHD og DTS-HD MA for HD 7.1-surroundlyd

  DTS-HD Master Audio og Dolby TrueHD gir 7.1-kanaler med den flotteste lyden fra Blu-ray-platene. Lydgjengivelsen kan nesten ikke skilles fra studiomasterlyden, slik at du hører det de som laget den, vil du skal høre. DTS-HD Master Audio og Dolby TrueHD gjør underholdningsopplevelsen med høy definisjon komplett.

 • Solid 3 mm aluminiumhus sikrer optimal ytelse

  Solid 3 mm aluminiumhus sikrer optimal ytelse

  Det solide toppkabinettet på 3 mm sørger for optimal ytelse. Kabinettet er mye tykkere enn bransjekravene tilsier, noe som gjør det solid nok til å unngå vibrering eller interferens fra annet elektrisk utstyr. Samtidig får Blu-ray-spilleren et elegant utseende og preg.

 • EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  Med EasyLink kan du kontrollere flere enheter med én fjernkontroll, for eksempel DVD-spillere, Blu-ray-spillere, Soundbar-høyttalere, hjemmekinoanlegg, TV-er osv. Den bruker en HDMI CEC-protokoll som er bransjestandard, til å dele funksjonalitet mellom enheter ved hjelp av HDMI-kabelen. Med ett knappetrykk kan du styre alt tilkoblet HDMI CEC-aktivert utstyr samtidig. Funksjoner som standby og avspilling kan nå utføres på en svært enkel måte.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i