Blu-ray-/DVD-spiller

  Blu-ray-/DVD-spiller

  Perfekt sammen med din 4K Ultra HD-TV

  Philips Blu-ray DVD-spilleren gir deg kino i din egen stue. Med 4K Ultra HD-oppskaleringsmulighet kan BDP7750 konvertere Full HD-innhold til utrolig skarp og klar 4K Ultra HD-oppløsning. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

7000 series Blu-ray-/DVD-spiller

4K Ultra HD-oppskalering, 3D Blu-ray-plateavspilling, Miracast™, Innebygd Wi-Fi BDP7750/12 Finn lignende produkter

Perfekt sammen med din 4K Ultra HD-TV

 • Oppskaler innhold i Full HD til 4K Ultra HD-oppløsning

  Oppskaler innhold i Full HD til 4K Ultra HD-oppløsning

  Se favorittfilmer og bilder som du aldri har sett dem før. Gjør standard HD-filmer og bilder om til 4K x 2K, som er fire ganger mer detaljert, for å få 4K-TVen til å skinne, med øyeblikkelig oppskalering på BDP7750.

 • Slipp løs Miracast™-sertifisert innhold fra enheten på TVen

  Slipp løs Miracast™-sertifisert innhold fra enheten på TVen

  Miracast™er en trådløs node-til-node screencastingstandard formet via direkte Wi-Fi-tilkoblinger. Du får forenklet brukergrensesnitt som skjermspeiling fra den bærbare enheten til en større skjerm gjennom en Miracast™-sertifisert enhet. Det er ingen begrensninger for dekoding ved innebygget kodek.

 • 7.1-kanalers surroundlyd for den beste kinolignende opplevelsen

  7.1-kanalers surroundlyd for den beste kinolignende opplevelsen

  Gled deg over den beste lydopplevelsen med alle typer innhold. Når du ser på en film, kan du få full 7.1 surroundlyd som trekker deg inn i handlingen. Når du lytter til musikk, der det ikke trengs surroundlyd, vil systemet intuitivt kanalisere det til 2.1 stereolyd slik at musikken presenteres best mulig. Du kan selvfølgelig alltid velge blant forskjellige lydforvalg som er tilgjengelig på Blu-ray- og/eller DVD-spilleren, fra ren stereo eller 7-kanals stereo til Dolby TrueHD og DTS Master Audio 7.1 surroundlyd for den beste HD-lydopplevelsen.

 • CinemaPerfect HD for klarere og skarpere videoavspilling

  CinemaPerfect HD for klarere og skarpere videoavspilling

  Philips' CinemaPerfect HD-maskin tilbyr en ny standard innen klar og skarp videoavspilling. Denne intelligente maskinen reduserer støy og gjør bildene skarpere for å gi deg videoer av høyere kvalitet enn tidligere. Reduksjon av videostøy og førsteklasses skalering for å redusere støy som produseres når videoer komprimeres til MPEG-format. Med forbedret fargebehandling produserer maskinen skarpe og dype bilder på skjermen.

 • Dolby TrueHD og DTS-HD MA for HD 7.1-surroundlyd

  Dolby TrueHD og DTS-HD MA for HD 7.1-surroundlyd

  DTS-HD Master Audio og Dolby TrueHD gir 7.1-kanaler med den flotteste lyden fra Blu-ray-platene. Lydgjengivelsen kan nesten ikke skilles fra studiomasterlyden, slik at du hører det de som laget den, vil du skal høre. DTS-HD Master Audio og Dolby TrueHD gjør underholdningsopplevelsen med høy definisjon komplett.

 • Blu-ray-3D-plateavspilling for en full HD 3D-opplevelse hjemme

  Blu-ray-3D-plateavspilling for en full HD 3D-opplevelse hjemme

  Full HD 3D gir illusjonen av dybde slik at du får en bedre og mer realistisk kinoopplevelse hjemme. Forskjellige bilder for venstre og høyre spilles inn i full HD-kvalitet med 1920 x 1080 og spilles av vekselvis på skjermen med høy hastighet. Ved å se på disse bildene med spesielle briller som er tidsinnstilt slik at de åpner og lukker venstre og høyre linse synkront med de vekslende bildene, får du en full HD 3D-opplevelse.

 • Umiddelbar konvertering fra 2D til 3D for en realistisk filmopplevelse

  Umiddelbar konvertering fra 2D til 3D for en realistisk filmopplevelse

  Nyt spennende 3D-filmer i ditt eget hjem med din eksisterende samling med 2D-filmer. Umiddelbar 3D-konvertering bruker den nyeste digitale teknologien til å analysere 2D-videoinnhold for å skille mellom gjenstander i forgrunnen og bakgrunnen. Denne detaljen genererer et dybdekart som konverterer normale 2D-videoformater til spennende 3D. Med den kompatible 3D-TV din er du nå klar til å oppleve full HD 3D.

 • Gjør smarttelefonen din om til en fjernkontroll for AV-produktene fra Philips

  Gjør smarttelefonen din om til en fjernkontroll for AV-produktene fra Philips

  Med Philips MyRemote-appen kan du bruke iPhone eller iPod Touch som fjernkontroll for å kontrollere nettverket av AV-produkter fra Philips. Appen registrerer automatisk* Blu-ray-spilleren, hjemmekinoanlegget eller Streamium-lydanlegget fra Philips som er tilkoblet hjemme-Wi-Fi-nettverket, og gir deg umiddelbar kontroll over enhetene fra hvor som helst i hjemmet. Hvis du har mer enn ett AV-produkt fra Philips i nettverket, kan du veksle mellom dem ved hjelp av appen og kontrollere hvert av dem separat. Denne appen er gratis og er laget eksklusivt av Philips.

 • USB 2.0 spiller av video/musikk fra USB-flashstasjonen/harddiskstasjonen

  USB (Universal Serial Bus) er en bransjestandard som sikrer at utstyr enkelt kan kobles med høy hastighet til PCer, forbrukerelektronikk og bærbare produkter. USB 2.0 gir bedre og raskere ytelse – opptil 40 ganger raskere enn USB 1.0 og med en dataoverføringshastighet på opptil 480 Mbps fra den opprinnelige på 12 Mbps. Når den er tilkoblet, konfigureres alt automatisk. Du kan enkelt koble USB 2.0 til dine bærbare USB-enheter eller harddiskstasjoner, velge filmen, musikken eller bildet og spille i vei.

 • Berøringsfølsomme taster for intuitiv kontroll

  Med berøringsfølsomme taster er det nok med et lett trykk på tastene for å registrere inndata. Du trenger ikke å trykke hardt på tastene på produktet lenger.

Se alle spesifikasjoner
 • Android-telefoner og -nettbrett som kjører versjon 4.2 eller nyere og er Miracast-sertifisert

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i