Blu-ray-spiller

  Blu-ray-spiller

  Design og ytelse, definert klart og tydelig

  Nyt den mest realistiske HD-lyden noensinne med denne aluminiumsdesignen for høy ytelse og 7.1-lydutganger. Opplev Blu-ray-filmer på en helt ny måte med CinemaPerfect-HD. Vær klar for WiFi, og se videoer fra PCen med DLNA. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

7000 series Blu-ray-spiller

3D-avspilling, WiFi-klar, Svart aluminum BDP7500B2/12 Finn lignende produkter

Design og ytelse, definert klart og tydelig

 • Full HD 3D-klar* for en for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  Full HD 3D-klar* for en for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  La deg trollbinde av 3D-filmer i stuen din med en Full HD 3D-TV. Active 3D bruker den nyeste generasjonen av hurtig visning for virkelighetsnær dybde og realisme i full 1080 x 1920 HD-oppløsning. Seeropplevelsen i Full HD 3D skapes ved å se på disse bildene gjennom spesialbriller som er innstilt for å åpne og lukke den venstre og høyre linsen synkronisert med bildene som endres. Førsteklasses 3D-filmutgivelser på Blu-ray tilbyr et bredt utvalg av høy kvalitet. Blu-ray 3D-funksjonen blir tilgjengelig på dette systemet etter en programvareoppgradering (gå til www.philips.com/blu-ray).

 • CinemaPerfect HD for klarere og skarpere videoavspilling

  CinemaPerfect HD for klarere og skarpere videoavspilling

  Philips' CinemaPerfect HD-maskin tilbyr en ny standard innen klar og skarp videoavspilling. Denne intelligente maskinen reduserer støy og gjør bildene skarpere for å gi deg videoer av høyere kvalitet enn tidligere. Reduksjon av videostøy og førsteklasses skalering for å redusere støy som produseres når videoer komprimeres til MPEG-format. Med forbedret fargebehandling produserer maskinen skarpe og dype bilder på skjermen.

 • DivX Plus HD-sertifisert for høydefinisjons DivX-avspilling

  DivX Plus HD-sertifisert for høydefinisjons DivX-avspilling

  DivX Plus HD på Blu-ray-spilleren og/eller DVD-spilleren gir deg det siste innen DivX-teknologi, slik at du kan nyte HD-videoer og filmer fra Internett direkte på Philips-HDTVen eller på PCen. DivX Plus HD støtter avspilling av DivX Plus-innhold (H.264 HD-video med høykvalitets AAC-lyd i en MKV-filbeholder), og dessuten også tidligere versjoner av DivX-video opptil 1080p. DivX Plus HD for digital video i ekte HD.

 • Net TV for populære elektroniske tjenester på TVen

  Net TV for populære elektroniske tjenester på TVen

  Opplev et stort utvalg av elektroniske tjenester med Net TV. Nyt filmer, bilder, informasjonsunderholdning og annet elektronisk innhold direkte på TVen via Blu-ray Disc-spilleren fra Philips når du vil. Koble ganske enkelt spilleren direkte til hjemmenettverket med en kablet eller trådløs tilkobling, og naviger og velg det du vil se på med fjernkontrollen. Med Philips-menyen får du tilgang til populære Net TV-tjenester tilpasset TV-skjermen.

 • Med DLNA-nettverkskobling kan du glede deg over videoer og bilder fra PCen.

  Med DLNA-nettverkskobling kan du glede deg over videoer og bilder fra PCen.

  DLNA-nettverkskobling gir deg enkel tilgang til personlige bilder, musikk, videoer eller filmer på PCen eller hjemmenettverket. Den bruker Ethernet-tilkoblingen (LAN) med DLNA-protokoll som sikrer at DLNA-sertifiserte produkter fungerer sømløst sammen. Ved å koble TVen til hjemmenettverket kan du få tilgang til informasjon fra alle DLNA-sertifiserte enheter. Med det intuitive brukergrensesnittet som er laget for enkel søking, får du tilgang til all underholdningen din med et enkelt knapptrykk.

 • Dolby TrueHD og DTS-HD MA for HD 7.1-surroundlyd

  Dolby TrueHD og DTS-HD MA for HD 7.1-surroundlyd

  DTS-HD Master Audio og Dolby TrueHD gir 7.1-kanaler med den flotteste lyden fra Blu-ray-platene. Lydgjengivelsen kan nesten ikke skilles fra studiomasterlyden, slik at du hører det de som laget den, vil du skal høre. DTS-HD Master Audio og Dolby TrueHD gjør underholdningsopplevelsen med høy definisjon komplett.

 • Høyhastighets USB 2.0-kobling spiller av video/musikk fra USB-flashstasjon

  Høyhastighets USB 2.0-kobling spiller av video/musikk fra USB-flashstasjon

  Universal Serial Bus eller USB er en standardprotokoll som brukes for å koble PCer, utstyr og elektronisk utstyr for forbrukerelektronikk. Høyhastighets-USB-enheter har en dataoverføringshastighet på opptil 480 Mbps, opp fra 12 Mbps for vanlig USB. Med USB 2.0-høyhastighetskoblingen kan du koble til USB-enheten, velge filmen, musikken eller bildet og spille av.

 • EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  Med EasyLink kan du kontrollere flere enheter med én fjernkontroll, for eksempel DVD-spillere, Blu-ray-spillere, Soundbar-høyttalere, hjemmekinoanlegg, TV-er osv. Den bruker en HDMI CEC-protokoll som er bransjestandard, til å dele funksjonalitet mellom enheter ved hjelp av HDMI-kabelen. Med ett knappetrykk kan du styre alt tilkoblet HDMI CEC-aktivert utstyr samtidig. Funksjoner som standby og avspilling kan nå utføres på en svært enkel måte.

 • 7.1-kanalers surroundlyd for den beste kinolignende opplevelsen

  7.1-kanalers surroundlyd for den beste kinolignende opplevelsen

  Gled deg over den beste lydopplevelsen med alle typer innhold. Når du ser på en film, kan du få full 7.1 surroundlyd som trekker deg inn i handlingen. Når du lytter til musikk, der det ikke trengs surroundlyd, vil systemet intuitivt kanalisere det til 2.1 stereolyd slik at musikken presenteres best mulig. Du kan selvfølgelig alltid velge blant forskjellige lydforvalg som er tilgjengelig på Blu-ray- og/eller DVD-spilleren, fra ren stereo eller 7-kanals stereo til Dolby TrueHD og DTS Master Audio 7.1 surroundlyd for den beste HD-lydopplevelsen.

 • WiFi-n-klar* for raskere og bredere trådløs ytelse

  WiFi-n-klar* for raskere og bredere trådløs ytelse
 • Berøringsfølsomme kontroller for sømløs og enkel tilgang

  Med berøringsfølsomme taster er det nok med et lett trykk på tastene for å registrere inndata. Du trenger ikke å trykke hardt på tastene på produktet lenger.

Se alle spesifikasjoner
 • Philips Wi-Fi USB-adapter WUB1110 nødvendig (selges separat)
 • Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.philips.com/blu-ray

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i