Blu-ray-spiller

  Blu-ray-spiller

  Definere en verden av høydefinisjon

  Nyt spenningen fra bilder i full høydefinisjon presentert av BDP7200. La deg skjemmes bort i hver detalj, silkemyk handling og levende farger med Deep Colour. Nåværende DVD-favoritter kan også nytes, med oppskalering til 1080p med HDMI.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Definere en verden av høydefinisjon

med Blu-ray-plateavspilling

 • Blu-ray-plateavspilling for skarpe bilder i full HD 1080p

  Blu-ray-plateavspilling for skarpe bilder i full HD 1080p

  Blu-ray-plater har kapasitet til å ta høydefinisjonsdata, i tillegg til bilder i 1920 x 1080-oppløsningen som definerer høydefinisjonsbilder. Scenene blir levende idet detaljene kommer mot deg, bevegelsene jevnes ut, og bildene blir krystallklare. Blu-ray gir også ukomprimert surroundlyd – slik at lydopplevelsen blir utrolig virkelig. Den høye lagringskapasiteten på Blu-ray-platene gjør også at mange interaktive muligheter kan bygges inn. Sømløs navigering under avspilling og andre spennende funksjoner som hurtigmenyer gir en helt ny dimensjon til hjemmeunderholdningen.

 • Bonus View med bilde-i-bilde for video- og lydvalg

  Bonus View med bilde-i-bilde for video- og lydvalg

  Med Bonus View kan du nyte bilde-i-bilde med lydvalg. Et annet, mindre vindu som kjører en annen videosekvens, vises over hovedbildet. Du kan velge om du vil høre på det som foregår i det lille bildet eller i det store. Dermed kan du bruke mange av spesialfunksjonene som ofte er med på Blu-ray-filmer. Du kan for eksempel se regissøren og høre på kommentarene i det minste vinduet mens regissøren peker på scener eller skuespillere i hovedbildet.

 • Full HD 1080p for knivskarpe bilder

  Full HD 1080p for knivskarpe bilder

  Blu-ray-plater har kapasitet til å inneholde høydefinisjonsdata, sammen med bilder i oppløsningen 1920 x 1080 som definerer bilder i full HD. Dette kan bare bety at du får den beste TV-bildekvaliteten som er tilgjengelig i dag – så forbered øynene dine på en fest.

 • Deep Color for levende bilder i over en milliard farger

  Deep Color for levende bilder i over en milliard farger

  Den virkelige verden er ikke begrenset av farger – praktisk talt alle fargetoner kan forekomme i alle nyanser, i all slags lysstyrke. Det du ser på TV-skjermen, er noe helt annet. Det gjør at bilder ofte ikke ser virkelige ut. Deep Color gjenskaper den naturlige verden på TV-skjermen og gir deg alle de millionene av farger som forekommer i virkeligheten – og sender seeropplevelsen til nye høyder.

 • 1080p ved 24 fps for kinolignende bilder

  1080p ved 24 fps for kinolignende bilder

  Gjør stuen til en ordentlig kinosal med video på 24 bilder i sekundet. Originalfilmer spilles inn i denne bildehastigheten for å gi en unik atmosfære og bildesammensetning. Philips Blu-ray-spillere gir 24 fps direkte fra Blu-ray-plater, slik at du får fantastiske høydefinisjonsbilder som på kino.

 • EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  Med EasyLink kan du kontrollere flere enheter med én fjernkontroll, for eksempel DVD-spillere, Blu-ray-spillere, TVer osv. Den bruker en HDMI CEC-protokoll som er bransjestandard, til å dele funksjonalitet mellom enheter ved hjelp av HDMI-kabelen. Med ett knappetrykk kan du styre alt tilkoblet HDMI CEC-aktivert utstyr samtidig. Funksjoner som standby og avspilling kan nå utføres på en svært enkel måte.

 • Feilfri video uten forvrengning med MPEG og 3D-støyreduksjon

  Feilfri video uten forvrengning med MPEG og 3D-støyreduksjon

  Kameraer som tar stillbilder og levende bilder, fanger opp aberrasjoner (eller støy) fra flere kilder. Selv om disse ikke er synlige i seg selv, gjør de bildekvaliteten dårligere. Støyreduksjonsfunksjonen for MPEG og 3D renser bildet, slik at du er sikret knivskarpe bilder hver eneste gang.

 • DVD-videooppskalering til 1080p via HDMI for nesten-HD-bilder

  DVD-videooppskalering til 1080p via HDMI for nesten-HD-bilder

  HDMI 1080p-oppskalering gir bilder som er krystallklare. DVD-filmer i standarddefinisjon kan nå nytes i sann høydefinisjonsoppløsning. Det gir flere detaljer og mer virkelighetstro bilder. Progressive Scan (representert med "p" i "1080p") eliminerer linjestrukturen som er vanlig på TV-skjermer. Det garanterer utrolig skarpe bilder. Og til slutt lager HDMI en direkte digital forbindelse som kan føre ukomprimert digital HD-video i tillegg til digital flerkanalslyd, uten konverteringer til analoge signaler. Dette gir perfekt bilde- og lydkvalitet, fullstendig fri for støy.

 • Dolby TrueHD og DTS-HD for 7.1 Hi-Fi-surroundlyd

  Dolby TrueHD og DTS-HD for 7.1 Hi-Fi-surroundlyd

  Dolby TrueHD gir deg 7.1 kanaler og DTS-HD High Resolution Audio med den flotteste lyden fra Blu-ray-platene. Lydgjengivelsen kan nesten ikke skilles fra studiomasterlyden, slik at du hører det de som laget den, vil du skal høre. Dolby TrueHD og DTS-HD High Resolution Audio gjør underholdningsopplevelsen med høy definisjon komplett.

 • Nyt alle filmene og all musikken fra CD og DVD

  Nyt alle filmene og all musikken fra CD og DVD
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i