Blu-ray-spiller

  Blu-ray-spiller

  Kom over i HD-verdenen

  Få fullt utbytte av HD-TVen for en optimal seeropplevelse

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Kom over i HD-verdenen

med Blu-ray-plateavspilling

 • Blu-ray-plateavspilling for skarpe bilder i full HD 1080p

  Blu-ray-plateavspilling for skarpe bilder i full HD 1080p

  Blu-ray-plater har kapasitet til å ta høydefinisjonsdata, i tillegg til bilder i 1920 x 1080-oppløsningen som definerer høydefinisjonsbilder. Scenene blir levende idet detaljene kommer mot deg, bevegelsene jevnes ut, og bildene blir krystallklare. Blu-ray gir også ukomprimert surroundlyd – slik at lydopplevelsen blir utrolig virkelig. Den høye lagringskapasiteten på Blu-ray-platene gjør også at mange interaktive muligheter kan bygges inn. Sømløs navigering under avspilling og andre spennende funksjoner som hurtigmenyer gir en helt ny dimensjon til hjemmeunderholdningen.

 • 1080p ved 24 fps for kinolignende bilder

  1080p ved 24 fps for kinolignende bilder

  Gjør stuen til en ordentlig kinosal med video på 24 bilder i sekundet. Originalfilmer spilles inn i denne bildehastigheten for å gi en unik atmosfære og bildesammensetning. Philips Blu-ray-spillere gir 24 fps direkte fra Blu-ray-plater, slik at du får fantastiske høydefinisjonsbilder som på kino.

 • Dolby TrueHD og DTS-HD for 7.1 Hi-Fi-surroundlyd

  Dolby TrueHD og DTS-HD for 7.1 Hi-Fi-surroundlyd

  Dolby TrueHD gir deg 7.1 kanaler og DTS-HD High Resolution Audio med den flotteste lyden fra Blu-ray-platene. Lydgjengivelsen kan nesten ikke skilles fra studiomasterlyden, slik at du hører det de som laget den, vil du skal høre. Dolby TrueHD og DTS-HD High Resolution Audio gjør underholdningsopplevelsen med høy definisjon komplett.

 • DVD-videooppskalering til 1080p via HDMI for nesten-HD-bilder

  DVD-videooppskalering til 1080p via HDMI for nesten-HD-bilder

  HDMI 1080p-oppskalering gir bilder som er krystallklare. DVD-filmer i standarddefinisjon kan nå nytes i sann høydefinisjonsoppløsning. Det gir flere detaljer og mer virkelighetstro bilder. Progressive Scan (representert med "p" i "1080p") eliminerer linjestrukturen som er vanlig på TV-skjermer. Det garanterer utrolig skarpe bilder. Og til slutt lager HDMI en direkte digital forbindelse som kan føre ukomprimert digital HD-video i tillegg til digital flerkanalslyd, uten konverteringer til analoge signaler. Dette gir perfekt bilde- og lydkvalitet, fullstendig fri for støy.

 • Nyt alle filmene og all musikken fra CD og DVD

  Nyt alle filmene og all musikken fra CD og DVD
Se alle spesifikasjoner
 • HD-lydmottaker og -lydsystem er nødvendig.
 • Gjelder HDMI CEC-kompatible enheter som er koblet til BDP7100 HDMI-porten. Philips garanterer ikke at alle HDMI CEC-enheter fungerer 100 % sammen.
 • BONUS VIEW er et varemerke som tilhører Blu-ray Disc Association

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i