1
Skjermer

LCD-skjerm, LED-bakbelysning

  LCD-skjerm, LED-bakbelysning

  Flott TV-underholdning på Full HD LED-skjermen

  Opplev flott multimedieytelse på Motivo Full HD-skjermen fra Philips. Kombinert med digital TV-tuner, HDMI-inngang og kraftig lyd er den et glimrende valg. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Flott TV-underholdning på Full HD LED-skjermen

Opplev flott multimedieytelse på Motivo Full HD-skjermen fra Philips. Kombinert med digital TV-tuner, HDMI-inngang og kraftig lyd er den et glimrende valg. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

LCD-skjerm, LED-bakbelysning

Motivo, 23" (58, 4 cm), Full HD-skjerm 231TE4LB1/00 Finn lignende produkter

Flott TV-underholdning på Full HD LED-skjermen

med DTV-tuner

 • Full HD LCD-skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080p

  Full HD LCD-skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080p

  Denne Full HD-skjermen har en widescreenoppløsning på 1920 x 1080p. Dette er den høyeste oppløsningen for HD-kilder for best mulig bildekvalitet. Den er fullstendig fremtidskompatibel siden den støtter 1080p-signaler fra alle kilder, inkludert de nyeste som Blu-ray og avanserte HD-spillkonsoller. Signalbehandlingen er oppgradert for å støtte denne mye høyere signalkvaliteten og oppløsningen. Den gir strålende Progressive Scan-bilder uten flimmer med suveren lysstyrke og farger.

 • SmartContrast 20 000 000 : 1 for utrolige, svarte detaljer

  SmartContrast 20 000 000 : 1 for utrolige, svarte detaljer

  Du vil ha LCD-flatskjermen med den høyeste kontrasten og de mest levende bildene. Philips' avanserte videobehandling kombinert med unik ekstrem dimming og teknologi for bakbelysningsforsterking gir levende bilder. SmartContrast øker kontrasten mellom perfekt svartnivå og nøyaktig gjengivelse av mørke nyanser og farger. Det gir et klart og naturtro bilde med høy kontrast og levende farger.

 • SmartPicture for en optimalisert skjermopplevelse

  SmartPicture for en optimalisert skjermopplevelse

  SmartPicture er en eksklusiv, ledende teknologi fra Philips, som analyserer innholdet som vises på skjermen, og som gir deg optimal skjermytelse. Med dette brukervennlige grensesnittet kan du velge ulike modi, som kontor, bilde, underholdning, økonomi osv., for å tilpasse skjermen til programmet som brukes. Basert på det du velger, optimerer SmartPicture dynamisk kontrasten, fargemetningen og skarpheten på bilder og videoopptak for optimal skjermytelse. Valg av økonomimodus kan spare mye strøm. Alt skjer i sanntid og med ett enkelt tastetrykk.

 • Incredible Surround for bedre lydopplevelse

  Incredible Surround for bedre lydopplevelse

  Incredible Surround er en lydteknologi fra Philips som forstørrer lydfeltet dramatisk, slik at du blir omgitt av lyden fra alle kanter. Med den nyeste teknologien for elektronisk faseforskyvning blander Incredible Surround lyder fra venstre og høyre på en slik måte at den utvider den virtuelle avstanden mellom de to høyttalerne. Denne avstanden forbedrer stereoeffekten dramatisk og gir en mer naturlig lyddimensjon. Med Incredible Surround kan du nyte fullstendig surround-lyd med større dybde og bredde, uten bruk av ekstra høyttalere.

 • HDMI-klar for Full HD-underholdning

  HDMI-klar for Full HD-underholdning

  En HDMI-klargjort enhet har all nødvendig maskinvare for å akseptere HDMI-inngang (High-Definition Multimedia Interface). En HDMI-kabel gjør at alle digitale video- og lydsignaler av høy kvalitet overføres gjennom én kabel fra en PC eller flere AV-kilder (inkludert set-top-bokser, DVD-spillere, AV-mottakere og videokameraer).

 • LED-teknologi for naturlige farger

  Hvite lysdioder er enheter som lyser opp med full og jevn lysstyrke raskere slik at det går fortere å starte opp. Lysdioder inneholder ikke kvikksølv, noe som betyr miljøvennlig resirkulering og avhending. Med lysdioder får du bedre kontroll over dimmingen av LCD-bakgrunnsbelysningen, og dermed et svært høyt kontrastforhold. Du får også en utmerket fargegjengivelse takket være en jevn lysstyrke på skjermen.

 • Innebygd digital TV-tuner for å se på TV på PC-skjermen

  En digital TV-tuner bygd inn i en skjerm for å motta og vise TV-signaler av høy kvalitet fra forskjellige kilder.

 • SmartSound velger en perfekt modus for lydytelsen

  Med SmartSound kan du velge en rekke modi, som film, spill, musikk osv. Dermed aktiveres forhåndsdefinerte frekvenser automatisk for å forbedre lyden i forhold til funksjonen

 • USB for fantastisk MP3-lyd og JPEG-bildevisning

  USB-kontakten for multimedia gir direkte tilgang til JPEG-bilder og MP3-musikk uten behov for en PC. Koble USB-enheten direkte til skjermen, og lytt til favorittmusikken din eller se bilder ved hjelp av den brukervennlige innholdsviseren på skjermen, som er tilgjengelig via den medfølgende fjernkontrollen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i