1
Billys

X-tremeUltinon LED gen2

signallys for bil

  X-tremeUltinon LED gen2

  signallys for bil

  Sterkere og mer elegant lys

  Skift til lyssterke Philips X-tremeUltinon LED gen2 ryggelys [~P21W] for sikker og moderne kjøring. De er kraftige, nøyaktige og ser så bra ut at du kan kjøre sikkert samtidig som det ser elegant ut. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Sterkere og mer elegant lys

Skift til lyssterke Philips X-tremeUltinon LED gen2 ryggelys [~P21W] for sikker og moderne kjøring. De er kraftige, nøyaktige og ser så bra ut at du kan kjøre sikkert samtidig som det ser elegant ut. Se alle fordeler

NY

X-tremeUltinon LED gen2 signallys for bil

LED-WHITE [~P21 W], Antall lyskilder: 2, Dagslyseffekt på 12 V / 24 V, 6000 K, Avansert kjøretøysystem 11498XUWX2 Finn lignende produkter

Velg riktig lyskilde til bilen din!

Sterkere og mer elegant lys

Sterkt, holdbart og pulserende LED-signallys

 • Signaliser i trafikken med klarere utvendig lys

  Det er avgjørende for sikkerheten at du signaliserer til andre personer i trafikken hvor kjøretøyet ditt skal, slik at du unngår kollisjoner. Når dårlige værforhold gir redusert sikt, er det enda viktigere at signallyset er klart og tydelig. Philips X-tremeUltinon LED gen2-signallys gir en sterk dagslyseffekt og opptil 6000 K for ryggelys og posisjonslys. Med mer intense farger for bremse- og blinklys, LED-lys som slås på umiddelbart, og et jevnt, godt styrt lys kan du gi andre personer i trafikken nok tid til å reagere på bevegelsene dine.

 • Oppgrader lysene, oppgrader stilen din

  Det viktigste med utvendige lys er å sørge for at du ser og blir sett, men det er ikke noe galt i å ta seg bra ut samtidig. Hvis du vil oppgradere stilen uten å kjøpe en ny bil, er det et godt og økonomisk alternativ å skifte ut de utvendige lysene med LED-lamper. Oppgrader det utvendige lyset med et mer intenst rødt bremselys, et sterkere gult blinklys og et klart, hvitt posisjons- og ryggelys. Bilen er et uttrykk for personligheten din, så gjør et stilig inntrykk med Philips utvendige LED-blinklys.

 • Dagslyseffekt på 6000 K gir bedre sikt ved rygging

  Sikten din er begrenset når du rygger en bil. Siden du sitter, kan du ikke se alle vinkler på en gang. Og rygging i mørket er enda farligere. Så det er ingen overraskelse at ulykker er vanlige ved rygging. Philips LED-ryggelys gir en kraftig dagslyseffekt opptil 6000 K og lyser opp området rett bak bilen bedre. Og jo mer du kan se, desto sikrere blir du.

 • Enhetlig lysfordeling for bedre sikt

  Serien med utvendige Philips LED er utformet for å gi smartere lysfordeling som sørger for at det utvendige lyset projiseres der du trenger det (enten du rygger, bremser eller signaliserer med lysene). Med bredvinklet og enhetlig lysfordeling ser du ikke bare veien bedre, men andre bilførere ser også deg bedre.

 • Bilbelysning fra Philips gir kjørelys av ypperste kvalitet

  De teknologisk avanserte Philips-lysene er viden kjent i bilindustrien og har vært det i over 100 år. Philips-produktene med kvalitet tilpasset kjøretøy, er utformet og utviklet i henhold til strenge kvalitetskontroller (inkludert gjeldende ISO-standarder), noe som garanterer gjennomgående høy produksjonskvalitet. Store bilprodusenter velger lyskilder fra Philips, fordi du er sikret kvalitet når du kjøper Philips. Du får kraftig, klart lys og nøyaktig lysstråleytelse. Du får et stilfullt produkt, og du får et avansert LED-lyssystem for en sikrere, jevnere og mer givende kjøretur.

 • Enkle å installere og kompatible med mange bilmodeller

  Siden frontlysene er utformet for å kunne installeres enkelt, vil bilførere med erfaring fra vedlikehold enkelt kunne oppgradere kompatible lys. Men det anbefales likevel at du får de nye Philips X-tremeUltinon LED gen2-lysene installert av en profesjonell mekaniker, siden denne sørger for at alt er klappet og klart til bruk. Disse lysene er riktignok kompatible med et bredt utvalg av bilmodeller, men passer ikke i alle biltyper.

 • Langtidsholdbare LED

  Du ønsker sterke og stilige billys. Men du vil ikke skifte defekte lyskilder til stadighet. Det er en stor svakhet ved konvensjonelle frontlys: Jo kraftigere lys, desto kortere levetid. Selv med et tilsvarende lysintensitetsnivå varer LED-lyskilder mye lenger. Og Philips X-tremeUltinon LED gen2-lys har dessuten overlegen holdbarhet. Med nye teknologiske funksjoner som forhindrer varme- og vibrasjonsskader, varer de i opptil 12 år. Siden de fleste biler er blitt byttet ut eller oppgradert innen den tid, kommer de stilfulle nye lysene dine til å holde ut bilens levetid.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i