1
Skjønnhet og inspirasjon

Philips Beauty

Skjønnhet og styling

 

Hvis du har det godt med deg selv, vises det utenpå. Men det finnes også verktøy og hjelpemidler hvis du vil gjøre det lille ekstra - som å lage fine festfrisyrer selv om hårstyling ikke er din sterkeste side, eller bruke hårfjerningsprodukter hvis du ikke vil bruke skarpe blader direkte på huden. Vi hos Philips synes at skjønnhetsprodukter skal være både smarte og skånsomme. Ta en titt på vårt brede utvalg og finn produktene som passer for akkurat deg!

Hårfjerning for 
ansikt og kropp

 

Det er mange som ikke bryr seg med å fjerne hår - og mange som fjerner nesten alt. Hårfjerning er og blir en personlig sak, men for dem som vil fjerne hår på kroppen eller i ansiktet, har Philips Beauty en løsning for alle behov! Vi har de siste og mest innovative løsningene innen ladyshavere, epilatorer og IPL.

Gör-det-själv saltscrubb

Lag din egen bodyscrub

Intim-hårfjerning

Se hele sortimentet

Smart og skånsom
hårstyling

 

Vi hos Philips tror på en smartere måte å style håret på. Det skal være mulig å style håret og likevel beholde et sunt og sterkt hår. Våre krølltenger og stylingprodukter er utformet for å være mer skånsomme mot håret, og har keramisk keratin og sensorer som sørger for at hårets naturlige fuktighetsinnhold ikke blir forstyrret. Det er rett og slett en smartere måte å style håret på!

Slik lager du perfekte Hollywoodlokker

Perfekte Hollywoodlokker

Se hele sortimentet

Krøll håret med Philips rettetang

Bølget hår med Moisture Protect

Lag din egen hårkur hjemme

Lag din egen 
hårkur hjemme

 

Å lage dine egne naturlige skjønnhetsprodukter hjemme byr på mange fordeler. Du bestemmer selv hvilke råvarer du vil bruke og samtidig unngår du kjemikalier. Og det er faktisk latterlig enkelt! Det som er viktig er at du å bruker økologiske ingredienser. Her finner du en oppskrift på en hårkur med avokado for tørt hår.  

Finn flere 
hårskjønnhetstips for hud og hår