• En velkomstgave 100 kroner i rabatt

• Fri frakt fra 200 kroner

• 1 års ekstra garanti

0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

Programvare og drivere

Det er viktig å oppdatere produktet regelmessig med den nyeste programvareversjonen, slik at du kan ta i bruk alle forbedringer, nye funksjoner, forbedret funksjonalitet og feilrettinger.

Slik finner du riktig programvare til produktet

1. I søkefeltet skriver du inn produktets modellnummer. Du kan også søke etter produktet ved hjelp av kategorisøk. Klikk her for å se hvordan du finner modellnummeret til produktet.

2. Hvis du bruker søkeboksen til å finne produktet, er kundestøttesiden det første resultatet som vises. Hvis du bruker kategorisøk, sendes du automatisk til kundestøtten for det aktuelle produktet etter at du har valgt produktet.

3. Sammenlign programvarens versjonsnummer med versjonsnummeret som allerede er installert på produktet, for å bekrefte om det er nødvendig å oppdatere programvaren. Tips: Du finner gjeldende programvareversjon i menyen til de fleste produktene. For TV-er kan du generelt sett velge Menu > Setup > Software > Current software for å se gjeldende programvareversjon. Du finner instruksjoner om hvordan du sjekker dette, i installasjonsinstruksjonene for programvaren (ligger på samme side som programvaren).

4. Hvis det finnes en nyere versjon i kundestøtten, må du laste ned og lagre filen på en datamaskin.
      Merk: Programvareoppdateringen er vanligvis en komprimert zip-fil som må pakkes ut med spesialprogramvare (f.eks. Winzip eller WinRar).

5. Les og følg installasjonsinstruksjonene nøye for å installere programvaren.

Vanlige spørsmål

Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.