Digitalt fotoalbum

  Digitalt fotoalbum

  Del historiene med det samme

  Philips' digitale fotoramme SPH9608 er den perfekte måten å holde kontakten med familie og venner på. Med et enkelt oppsett kan du synkronisere bilder fra e-post og venners Facebook-bilder trådløst og umiddelbart. Du trenger ikke PC eller programvare. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Digitalt fotoalbum

20, 3 cm (8"), Berøringskontroll på kanten SPH9608/12 Finn lignende produkter

Del historiene med det samme

Synkroniser Facebook-bilder direkte

 • Et utvalg av 15 morsomme animerte klokker, slik at du kan følge med på klokka på din egen måte

  Følg med på tiden på din måte med et utvalg av 15 morsomme og animerte klokker.

 • Display av/på automatisk på forhåndsinnstilte tidspunkter for å spare strøm

  PhotoFrame slår seg av og på til de tidspunktene du velger ved hjelp av en timer. Dette reduserer energiforbruket og gjør bruken mer miljøvennlig. Du sparer opptil en tredel av PhotoFrames energikostnader.

 • Berøringsskjerm som er flott å se på

  Å betjene digitale fotoalbum gjøres med enkle sveip og trykk med fingeren. Med berøringsskjermen kan du flytte, slette og legge til bilder raskt og enkelt. Den ikonbaserte menyen gjør Philips' digitale fotoramme svært brukervennlig, og berøringsskjermen gjør den morsom å se på og bruke.

 • Motta bilder via e-post direkte til fotoalbumet

  Motta bilder via e-post direkte til fotoalbumet. Det tilkoblede fotoalbumet oppdateres via WiFi. Legg inn e-postadressen i albumet, og del adressen med familie og venner. Når de sender et bilde til denne adressen, dukker bildet automatisk opp i en lysbildefremvisning i Philips' digitale fotoramme. Du trenger ingen PC eller programvare. Bildene som er mottatt via e-post, sorteres etter avsender, slik at det er lett å finne dem igjen senere.

 • Synkroniser dine venners bilder fra Facebook, Flickr eller Picasa

  Se hva som skjer når det skjer. Det tilkoblede fotoalbumet oppdateres via WiFi, slik at du automatisk kan synkronisere dine venners bilder fra kontoene deres på sosiale nettverk. Legg de bildekontoene du liker best, til i albumet, og velg deretter én av Facebook-, Picasa- eller Flickr-kontoene eller alle sammen. Når vennene dine laster opp nye bilder til disse kontoene, dukker de opp i fotoalbumet med det samme. Du kan også tilpasse vennelisten din med privatliv-innstillingen. Siden du ikke trenger en PC eller noe programvare, er dette en morsom og enkel måte å holde kontakten med familie og venner på.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i