Digital PhotoFrame med batteri

  Bluetooth

  Digital PhotoFrame med batteri

  "... der er tante og meg da vi var små"

  Det er enkelt å glemme hvem som virkelig betyr noe, i dagens travle hverdag. Nå kan du ha dem i nærheten hele tiden med Philips PhotoFrame. Denne flotte rammen har to timers innebygd oppladbart batteri som gjør at du kan bla gjennom bildene når og hvor som helst. Se alle fordeler

 • "... der er tante og meg da vi var små"

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Digital PhotoFrame med batteri

20, 3 cm (8"), Multimedia, 4:3 – rammeformat SPH8008/10 Finn lignende produkter

"... der er tante og meg da vi var små"

PhotoFrame med batteri

 • imagen Pro for skarpe, levende og naturlige hudfarger

  Den unike Philips imagen-forbedringsteknologien analyserer automatisk bildene til riktig farge og justerer for optimal kontrast. imagen Pro er en mer avansert bildeforbedring som omfatter de tre essensielle elementene fra imagen for å ha høyere fargenøyaktighet, fargedybde og smart kontrast. I tillegg gir imagen Pro forbedret hudfarge, skarpere bilder og flimmerfri bildevisning, noe som er svært viktig for stillbilder.

 • 4:3 er det perfekte størrelsesforholdet for optimal visning uten forvrengning

  Philips' digitale fotoramme sørger for at bildene dine vises i størrelsesforholdet 4:3, og gir dermed den best mulige visningsopplevelsen.

 • Batteridokkingstasjon som er enkel å bruke

  Denne batteriladestasjonen kan også brukes som stativ og batteriladestasjon. Når det innebygde batteriet i rammen er fulladet, har det to timers trådløs bildedeling å gå på.

 • Berøringssensitive kontroller på kanten av PhotoFrame

  De berøringssensitive kontrollene på PhotoFrame lyser umiddelbart når de brukes. Det gjør det enkelt å bla gjennom bilder, videoklipp og musikk. I bildevisningsmodus kan du skyve fingeren langs den horisontale berøringskanten. Da kan du enkelt velge et nytt bilde fra miniatyrbildene som vises på skjermen.

 • Automatisk lysbildefremvisning fra USB eller minnekort

  Automatisk lysbildefremvisning starter fra alle USB-stasjoner eller minnekort, slik at du ikke trenger å bruke tid på å kopiere bildene til PhotoFrame.

 • Overfør bilder fra mobiltelefonen med Bluetooth

  Vi vet at du liker å ta bilder med mobiltelefonen. Nå kan du overføre disse bildene til Philips' digitale PhotoFrame med Bluetooth uten ekstra dongler eller kabler.

 • Gi ny glød til gamle minner med RadiantColor

  RadiantColor er en eksklusiv Philips-teknologi som brukes for å vise små bilder i det optimale forholdet 4:3 ved å forlenge fargen på kantene på et bilde som er mindre enn full skjerm. Dette eliminerer svarte striper og forvrenging av sideforhold.

 • Miljøvennlig Photoframe

  Philips' PhotoFrame er utformet og produsert i henhold til våre EcoDesign-prinsipper som skal minimere den totale miljøpåvirkningen med lavere strømforbruk, fjerning av giftige stoffer, lavere vekt, mer miljøvennlig emballasje og bedre gjenvinning.

 • Display av/på automatisk på forhåndsinnstilte tidspunkter for å spare strøm

  PhotoFrame slår seg av og på til de tidspunktene du velger ved hjelp av en timer. Dette reduserer energiforbruket og gjør bruken mer miljøvennlig. Du sparer opptil en tredel av PhotoFrames energikostnader.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i