Web-kamera

  Web-kamera

  Start chatting på Skype

  Det perfekte Skype-kameraet! Det er enkelt å bruke, tar flotte bilder og har hodetelefoner for ekkofri chatting. Du kan også sende e-post, administrere og arkivere bilder og videoklipp med noen få klikk. Videochatting er enklere enn noen gang. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Start chatting på Skype

 • Multimediehodesett og hodemikrofon gir best lydkvalitet

  Sammen med webkameraet får du med et Philips multimediehodesett. Hodemikrofonen sørger for optimal lydkvalitet og er behagelig å bruke.

 • 30 bilder per sekund video med Skype-oppløsning

  Med 30 bilder per sekund får du naturlige og bevegelige videosamtaler uten hoppende bilder. Det er den samme oppdateringsfrekvensen som Skype bruker, og det gjør videochatting til en mye bedre opplevelse.

 • VGA-oppløsning (640 x 480) for skarpe bilder

  VGA (640 x 480) vil si at det brukes omtrent 300 000 piksler til å lage hele bildet. VGA-oppløsning sørger for skarpe bilder i dokumenter, på websider og i e-post.

 • Automatisk bildeoptimalisering for fantastisk bildekvalitet

  Med automatisk bildeoptimalisering kan du få mest mulig ut av web-kameraet ved å justere kameraet og bildeinnstillingene automatisk til å passe med lysforholdene.

 • Dreibar linse for perfekt fokusering og naturlige bilder

  Roterende linse for perfekt fokusering og naturlige bilder. Du kan få riktig kameravinkel raskt og enkelt uten at du må sette noe under den for å endre hellingen.

 • Stabil montering på alle skjermer, bærbare og stasjonære

  Det multifunksjonelle stativet gjør det enkelt å montere web-kameraet på alle skjermer, bærbare datamaskiner og flater.

 • Installation manager for enkelt oppsett

  Installer web-kameraet på sekunder med den nyttige Installation Manager. Bare følg de enkle, trinnvise instruksjonene, og du får satt opp web-kameraet slik at det passer perfekt til datamaskinen.

 • Helt kompatibel med Skype og andre meldingstjenester

  Web-kameraet og programvaren er utformet med tanke på Skype og andre meldingssystemer. Legg til video i Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger og andre gratis meldingstjenester. Det fungerer også med Windows Messenger og NetMeeting for videokonferanser med flere personer, og det er utformet for å være fremtidssikret.

 • Kompatibel med alle tilgjengelige bilderedigeringsprogrammer

  Web-kameraet fungerer med alle tilgjengelige gratis og profesjonelle bilderedigeringsprogrammer. Ta et bilde eller et stillbilde fra videoen, og åpne det med et bilderedigeringsprogram.

 • Med fotograferingsknappen kan du ta flotte bilder umiddelbart

  Webkameraet tar automatisk et bilde når du trykker på denne knappen én gang. Det er en morsom måte å dele bilder på, enten ved å legge dem til i e-post, på websider eller i dokumenter.

 • Ta, arkiver og håndter bilder og videomeldinger med VLounge

  Programvare som gjør det enkelt å ta, behandle og arkivere fotografier og videoklipp. Med noen få museklikk kan du opprette og sende videomeldinger. Denne programvarepakken inneholder alt du trenger for å utnytte Philips web-kameraet ditt til fulle.

 • VLounge QuickLaunch-knapp for hurtig drift

  Hvis du vil starte VLounge-programmet, trykker du bare på QuickLaunch-knappen

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i