Webkamera for bærbar PC

  Webkamera for bærbar PC

  Enkelt web-kamera

  Det enkle web-kameraet SPC230 er virkelig enkelt. Bare plug & play for å nyte godt av gratis videochatting med Skype, Windows Live Messenger eller andre tjenester for direktemeldinger. Det er en fryd for øyet med høykvalitetsoppløsning og forbedring ved dårlig lys. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Enkelt web-kamera

Plug & Play

 • 1,3 megapiksler (interpolert) gir ekstra høy bildekvalitet

  Web-kameraet har 1,3 megapiksler (interpolert) for både video- og bildeoppløsning. Du kan derfor bruke det til å ta høykvalitetsbilder som ser bra ut selv når de skrives ut som store bilder.

 • Jevnt bilde med video på 30 rammer per sekund

  Len deg tilbake og nyt fremragende visning med 30 rammer i sekundet. Dette gir jevnere videobilder og en bedre videochatteopplevelse.

 • Forbedring ved dårlig lys for bedre bilder når lysforholdene er dårlige

  Forbedring ved dårlig lys forbedrer lysstyrken på bildet når lysforholdene er dårlige.

 • Roterende kamerakropp for å få kameraet i den retningen du vil

  Nyt web-kamerafriheten med en roterende kamerakropp som gjør at du kan få kameraet i den retningen du vil. Vri kameraet 360° i alle retninger for å filme hvor som helst i rommet, uten å flytte på web-kameraet i det hele tatt.

 • Enkel å sette opp og bruke

  Det er like enkelt som 1-2-3 å sette opp og bruke web-kameraet. 1. Installer programvaren 2. Koble til kameraet 3. Umiddelbar videosamtale

 • En frittstående ekstern mikrofon gir deg frihet under opptak

  Du kan plassere den separate, eksterne mikrofonen der den best fanger opp stemmen din, slik at du kan legge til lyd av høy kvalitet i videochatten.

 • Fungerer med alle direktemeldingstjenester

  Webkameraet og den tilhørende programvaren er utformet med tanke på alle direktemeldingstjenester. Du kan legge til video i Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger og andre tjenester.

 • Med fotograferingsknappen kan du ta flotte bilder umiddelbart

  Webkameraet tar automatisk et bilde når du trykker på denne knappen én gang. Det er en morsom måte å dele bilder på, enten ved å legge dem til i e-post, på websider eller i dokumenter.

 • Monteres sikkert på alle skjermer, bærbare maskiner eller pulter

  Det flerfunksjonelle stativet gjør det enkelt å montere web-kameraet sikkert øverst på skjermen, den bærbare maskinen eller skrivebordet. Denne utformingen er spesielt sikker og vil ikke bevege seg eller falle ned når du er midt i en samtale.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i