Digital trådløs hodetelefon

  Digital trådløs hodetelefon

  Krystallklar overføring

  De digitale trådløse HiFi-hodetelefonene fra Philips gir så klare mottakerforhold for lyd som mulig. Bakgrunnsstøy er så å si fjernet, noe som gir deg krystallklar lyd. Energizing-dokkingstasjonen med batteristatusindikator gjør det enkelt å lade.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Krystallklar overføring

Digital trådløs HiFi

 • 40 mm høyttalerdriver for forvrengningsfri lyd

  Høyttalerdriveren på 40 mm er laget av komposittmaterialet mylar, som gir et høyfølsomt, men likevel kraftig element som gjengir lyd uten hørbar forvrengning.

 • 3-veis justering for bedre tilpasning og bassytelse

  Nyt en komfortabel tilpasning og bedre bassopplevelse, takket være disse treveis justerbare øredekslene som passer naturlig rundt ørene.

 • Automatisk tuning gjør det enklere å stille inn mottaksfrekvensen

  Trykk på den praktiske tuningknappen på hodetelefonen for å sette i gang den mikroprosessorstyrte kretsen og stille inn overføringsfrekvensen optimalt for best mulig mottak og lydkvalitet.

 • Digital, trådløs overføring for høyest mulig lydkvalitet

  En digital, trådløs overføring sørger ikke bare for et mer konsistent mottak og bedre lydkvalitet enn analoge FM-overføringssystemer, men den bruker også mindre strøm. Og takket være patentert Philips-teknologi forblir lyden perfekt synkronisert med bildet når du beveger deg rundt.

 • Energizing-dokkingstasjonen lagrer og lader opp igjen mottakeren

  Dokkingstasjonen er den mest praktiske måten å oppbevare mottakeren på når den ikke er i bruk. Samtidig lader den mottakerenheten og gjør den klar til bruk når som helst.

 • Digital lyd og overføring for optimal kvalitet

  Lydsignalet er digitalt fra overføringen og helt til hodetelefonen og sikrer ypperlig kvalitet og ypperlig motstand mot forstyrrelser.

 • Ultralett hodebånd forbedrer komforten

  Det tynne og lette hodebåndet i rustfritt stål er så lett at du ikke kommer til å merke at du bruker det.

 • Hodebånd som puster gir bedre komfort ved langvarig bruk

  Det automatisk tilpassbare hodebåndet med omfattende polstring har innebygd netting som puster, og som sørger for komfort ved langvarig bruk.

 • Enkelt justerbart hodebånd sikrer optimal tilpasning og komfort

  En enkelt justerbar mekanisme gir perfekt tilpasning med en akustisk forsegling mellom øreputen og øret som sikrer optimal lydkvalitet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i