Trådløs høyttaler

  Trådløs høyttaler

  Trådløs musikkstreaming

  Kraftig lyd støttes av trådløs musikkstreaming via Bluetooth. Leveres med wOOx-teknologi for dyp, høy bass og et innebygd oppladbart batteri for avspilling hvor som helst. Dette er en høyttaler som tilfører noe til livsstilen din. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Trådløs høyttaler

Bluetooth®, Stereo med basselement, Oppladbart batteri, 4 W SBT75/12 Finn lignende produkter

Trådløs musikkstreaming

 • Kompatibel med alle Bluetooth-aktiverte enheter

  Kompatibel med alle Bluetooth-aktiverte enheter

  Bluetooth er en teknologi for trådløs kommunikasjon med kort rekkevidde som er både robust og energibesparende. Teknologien gir enkel trådløs tilkobling til andre Bluetooth-enheter, slik at du kan spille av favorittmusikken din fra smarttelefoner, nettbrett og til og med bærbare datamaskiner, inkludert iPod eller iPhone på den Bluetooth-aktiverte høyttaleren enkelt.

 • Innebygd oppladbart batteri for avspilling av musikk hvor som helst

  Innebygd oppladbart batteri for avspilling av musikk hvor som helst

  Spill av musikk høyt – når som helst og hvor som helst. Med det innebygde oppladbare batteriet kan du høre på din personlige musikk uten å bekymre deg over ledningsrot og det å finne en stikkontakt. Nå kan du glede deg over flott musikk som du kan ta med deg overalt.

 • Trådløs musikkstreaming via Bluetooth

  Trådløs musikkstreaming via Bluetooth

  Bluetooth er en trådløs kommunikasjonsteknologi med kort rekkevidde som er både stabil og energieffektiv. Teknologien muliggjør enkel trådløs tilkobling til andre Bluetooth-enheter, slik at du kan spille av favorittmusikken din fra alle smarttelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner, inkludert iPod og iPhone, med en Bluetooth-aktivert høyttaler.

 • wOOx-teknologi for fyldig og presis bass uten forvrengning

  wOOx-teknologi for fyldig og presis bass uten forvrengning

  wOOx-teknologi er et revolusjonerende nytt høyttalerkonsept som gjør at du kan høre og føle utrolig dyp bass som er dypere enn på noe annet lydanlegg. Spesielle høyttalerdrivere fungerer i samspill med wOOx-bassmembranet, og nøyaktig justering mellom hoveddriveren og diskanthøyttaleren sikrer jevne overganger fra lave og midlere til høye frekvenser. Dobbelt oppheng og en helt symmetrisk lagkonstruksjon gir lav og presis bass uten merkbar forvrengning. wOOx gir utrolig dyp og dynamisk bass ved å utnytte hele volumet i høyttalerkabinettet, og forsterker musikkens virkning dramatisk.

 • Perfekt for alle smarttelefoner, datamaskiner eller bærbare enheter

  Perfekt for alle smarttelefoner, datamaskiner eller bærbare enheter
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i