PicoPix

Lommeprojektor

  DLP

  PicoPix

  Lommeprojektor

  Projektor i hverdagen

  Denne lille og lette lommeprojektoren kan enkelt kobles til forskjellige enheter og SD-kort eller en USB-pinne for å få tilgang til digitalt innhold. Med en integrert mediespiller er denne PicoPix-enheten uavhengig av andre bærbare enheter. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

PicoPix Lommeprojektor

80 lumen, med MP4-spiller PPX2480/EU Finn lignende produkter

Projektor i hverdagen

 • Projiser bilder og videoer opptil 305 cm (120")

  Gled deg over den største bærbare skjermen du noen gang har hatt, til å dele medieinnhold uansett hvor du er. Med PicoPix har du alltid med deg din egen kino.

 • Spill av videoer rett fra SD-kortet eller USB-pinnen

  En integrert MP4-spiller støtter alle vanlige video- og lydformater. Dette gjør PicoPix-lommeprojektoren til en uavhengig enhet, og innhold kan hentes fra det interne 2 GB minnet, en USB-pinne eller fra ulike typer minnekort.

 • Internt batteri for spilletid på opptil to timer

  PicoPix leveres med et kompakt innebygd, oppladbart batteri som varer lenge. Med én enkelt lading kan du få opptil to timer med kontinuerlig avspilling av film, bilder og musikk. Dette gjør PicoPix til den perfekte lommeprojektoren.

 • LED-teknologi for strålende farger og høy kontrast

  Bildene og videoene dine fortjener den beste kvaliteten når det gjelder å dele dem med dem rundt deg. Derfor bruker PicoPix-lommeprojektoren høykvalitets LED-teknologi for å projisere bildene og videoene dine i strålende farger og enestående kontrast.

 • Førsteklasses innebygd høyttaler for utmerket lyd

  Nyt videoer og musikk med lyd av høy kvalitet. Den førsteklasses innebygde høyttaleren med 1 watt gir en flott lydopplevelse i tillegg til at volumet er helt justerbart.

 • Forskjellige tilkoblinger for alle vanlige enheter

  PicoPix-lommeprojektoren har et stort antall tilkoblinger for ulike enheter. USB, HDMI, VGA, komponent, kompositt, SD-/SDHC-spor og en 3,5 mm lydutgang er tilgjengelig for ubegrenset underholdning.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i