PicoPix

Lommeprojektor

  DLP

  PicoPix

  Lommeprojektor

  Projektor i hverdagen

  PicoPix-lommeprojektoren med USBQuickLink har USB-plugg og -kontakt for direkte tilkobling til en rekke apparater for å projisere digitalt innhold på en skjerm på opptil 60". Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

PicoPix Lommeprojektor

40 lumen, med USBQuickLink PPX2340/EU Finn lignende produkter

Projektor i hverdagen

 • LED-teknologi for strålende farger og høy kontrast

  Bildene og videoene dine fortjener den beste kvaliteten når det gjelder å dele dem med dem rundt deg. Derfor bruker PicoPix-lommeprojektoren høykvalitets LED-teknologi for å projisere bildene og videoene dine i strålende farger og enestående kontrast.

 • Del videoer rett fra de bærbare enhetene

  Koble til de bærbare enhetene og projiser alt innhold direkte på en stor skjerm med PicoPix.

 • USB-plugg og -kontakt for kraft og enkel tilkobling

  For dem som vil dele innhold direkte fra et kamera, en smarttelefon eller en USB-pinne, er USBQuickLink den enkleste tilkoblingen for alle disse enhetene. Når du er på farten, trenger du bare å koble sammen USB-pluggen og -kontakten, og bruke USBQuickLink som et håndtak.

 • Del skjermen på den bærbare PCen på en enkel måte ved å bruke USB-tilkoblingen

  Del skjermen på den bærbare PCen, som viser medier eller Internett-innhold som videoer på YouTube eller Party pics, med dem rundt deg. Bare koble PicoPix til en stasjonær eller bærbar PC, og begynn å projisere.

 • Spill av video direkte fra USB-pinnen eller et internt minne

  Den integrerte MP4-mediespilleren støtter alle vanlige video- og lydformater. Dette gjør PicoPix-lommeprojektoren til en uavhengig enhet og innhold kan hentes fra det interne 4 GB minnet, en USB-pinne eller fra et microSD-kort.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i