Bærbar DVD-spiller

  Bærbar DVD-spiller

  Smalt sett med DVD-spor

  Magien i filmer og musikk kommer til liv på Philips PET835 med 8,5" LCD-skjerm i tavlestil. Gled deg over digitale free-to-air TV-programmer med innebygd digital TV-mottaker. Leveres med Smart Car Mount og USB-kontakt.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Smalt sett med DVD-spor

med innebygd digital TV-mottaker

 • Spill DVD, DVD+/-R og DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® og MPEG4-filmer

  Spill DVD, DVD+/-R og DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® og MPEG4-filmer

  Med DivX®-støtte kan du nyte DivX®-kodede videoer i din egen stue. DivX®-medieformatet er en MPEG4-basert videokomprimeringsteknologi som lar deg lagre store filer som filmer, filmklipp og musikkvideoer på medier som CD-R/RW, minnekort og DVD-video. DivX®-CDer kan spilles av på utvalgte DVD-spillere, DVD-opptakere og hjemmekinosystemer.

 • Spiller av MP3/WMA-CD, CD og CD-RW

  Spiller av MP3/WMA-CD, CD og CD-RW

  Med teknologi for lydkomprimering kan store digitale musikkfiler reduseres opptil ti ganger i størrelse uten at lydkvaliteten reduseres nevneverdig. MP3 og WMA er to av komprimeringsformatene som gjør at du kan glede deg over en verden av digital musikk på Philips-spilleren din. Last ned MP3- eller WMA-låter fra autoriserte musikkwebområder på Internett, eller lag dine egne MP3- eller WMA-musikkfiler ved å rippe lyd-CDer og overføre dem til spilleren.

 • Del JPEG-bildefiler med bilde-CD

  Del JPEG-bildefiler med bilde-CD

  Muligheten for avspilling i flere formater gjør at du kan vise bilder på farten og spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og visningsopplevelse.

 • Støtter DVB-T for free-to-air/åpne digitale TV- og radiokanaler

  Støtter DVB-T for free-to-air/åpne digitale TV- og radiokanaler

  Utvid underholdningsopplevelsen og nyt digitale programkanaler – gratis. Med DVB-T (Digital Video Broadcasting - Terrestrial) kan du motta gratis digitale TV- og radioprogrammer i Europa. Signalet holdes digitalt uten noen analoge mellomtrinn, for å bevare høyest mulig kvalitet.

 • 8,5" TFT LCD-fargeskjerm for høykvalitetsbilder

  8,5" TFT LCD-fargeskjerm for høykvalitetsbilder

  Den digitale LCD-fargeskjermen med høy oppløsning gjør bildene levende. Dermed vises bildene dine og favorittfilmene og -musikken med detaljrikdom og levende farger med høy kvalitet.

 • Kos deg med opptil 3 timer med avspillingstid med innebygd batteri*

  Kos deg med opptil 3 timer med avspillingstid med innebygd batteri*

  Denne Philips-spilleren har et kombakt innebygd oppladbart batteri for langvarig drift. Du kan få opptil 3 timer med kontinuerlig avspilling av film, bilder og musikk på én lading. Du trenger bare å sette i strømkabelen for å lade spilleren – så enkelt er det.

 • Smart bilmontering for enkel bruk

  Smart bilmontering for enkel bruk

  Hvis du vil nyte underholdning på farten, hvorfor tar du ikke med deg den bærbare DVD-spilleren på reisen? Det enestående bilmonteringssystemet er sikkert og brukervennlig. Det har også en spak for hurtig frigjøring som gjør det enkelt å fjerne spilleren når den ikke er i bruk. Du kan ta med deg den bærbare DVD-spilleren, og la holderen være igjen i bilen.

 • USB-tilkobling for avspilling av bilder og musikk fra USB-enheter

  USB-tilkobling for avspilling av bilder og musikk fra USB-enheter

  Du kan ganske enkelt koble den bærbare enheten til USB-porten på den bærbare DVD-spilleren fra Philips, og spille av direkte fra USB-enheten eller velge digital musikk eller bilder. Nå kan du dele de beste opplevelsene dine med venner og familie.

 • Zero Bright Dot™-skjerm for optimal skjermkvalitet

  Gled deg over bilder i høy kvalitet helt uten irriterende lyspunkter på LCD-skjermen. Det forekommer ofte feil på LCD-skjermer – i LCD-bransjen kalles dette lyspunkter. Tidligere var det et akseptert faktum at masseproduserte LCD-skjermer hadde et begrenset antall lyspunkter. Den strenge kvalitetskontrollen som Philips bruker i produksjonen av bærbare DVD-spillere, gjør at LCD-skjermene produseres helt uten lyspunkter. Utvalgte bærbare DVD-spillere leveres med Philips Zero Bright Dot™-policy for å garantere optimal skjermkvalitet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i