Bærbar DVD-spiller

  Bærbar DVD-spiller

  Dreieskjerm, fleksibel visning

  Nyt filmer på Philips PET1031 bærbar DVD-spiller med 10,2" LCD-skjerm og 180-graders dreieskjerm. I tillegg kan du dele favorittvideoopplevelsene dine med venner takket være spor til SD-kort og USB2.0-tilkobling. Leveres med reiseveske. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bærbar DVD-spiller

25, 9 cm (10, 2") widescreen-LCD PET1031/12 Finn lignende produkter

Dreieskjerm, fleksibel visning

Opptil 5 timers spilletid

 • Spill DVD, DVD+/-R og DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® og MPEG4-filmer

  Spill DVD, DVD+/-R og DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® og MPEG4-filmer

  Med DivX®-støtte kan du nyte DivX®-kodede videoer i din egen stue. DivX®-medieformatet er en MPEG4-basert videokomprimeringsteknologi som lar deg lagre store filer som filmer, filmklipp og musikkvideoer på medier som CD-R/RW, minnekort og DVD-video. DivX®-CDer kan spilles av på utvalgte DVD-spillere, DVD-opptakere og hjemmekinosystemer.

 • DivX Ultra for forbedret avspilling av DivX-mediefiler

  DivX Ultra for forbedret avspilling av DivX-mediefiler

  DivX Ultra kombinerer DivX-avspilling med flotte funksjoner som integrert teksting, flere lydspråk, flere spor og menyer i ett praktisk filformat.

 • Spiller av MP3/WMA-CD, CD og CD-RW

  Spiller av MP3/WMA-CD, CD og CD-RW

  Med teknologi for lydkomprimering kan store digitale musikkfiler reduseres opptil ti ganger i størrelse uten at lydkvaliteten reduseres nevneverdig. MP3 og WMA er to av komprimeringsformatene som gjør at du kan glede deg over en verden av digital musikk på Philips-spilleren din. Last ned MP3- eller WMA-låter fra autoriserte musikkwebområder på Internett, eller lag dine egne MP3- eller WMA-musikkfiler ved å rippe lyd-CDer og overføre dem til spilleren.

 • Del JPEG-bildefiler med bilde-CD

  Del JPEG-bildefiler med bilde-CD

  Muligheten for avspilling i flere formater gjør at du kan vise bilder på farten og spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og visningsopplevelse.

 • 10,2" høyoppløselig TFT LCD-skjerm for en stor seeropplevelse

  10,2" høyoppløselig TFT LCD-skjerm for en stor seeropplevelse

  Den digitale LCD-fargeskjermen med høy oppløsning gjør bildene levende. Dermed vises bildene dine og favorittfilmene og -musikken med detaljrikdom og levende farger med høy kvalitet.

 • Nyt filmer i 16:9 widescreen-format

  Nyt filmer i 16:9 widescreen-format

  Vis og del filmer og digitale bilder med venner og familie. Widescreen-sideforholdet 16:9 er standard for digital universell TV og HDTV. Et opprinnelig 16:9-sideforhold betyr at video vises uten striper øverst og nederst i bildet og uten tap av kvalitet som stammer fra skalering, noe som endrer et bilde slik at det passer til en skjerm med en annen størrelse.

 • Innebygde stereohøyttalere med høy kvalitet

  Innebygde stereohøyttalere med høy kvalitet

  Stereohøyttalerne gir kvalitetslyd og gjør at du kan lytte fritt. Nyt musikken når og hvor som helst med innebygde stereohøyttalere som gir anvendelighet og glede ved musikkavspillingen som på praktisk vis lar deg glede deg over musikkavspilling bare ved å koble fra hodetelefonene.

 • 180-graders dreieskjerm gir forbedret visningsfleksibilitet

  180-graders dreieskjerm gir forbedret visningsfleksibilitet

  Skjermen kan dreies 180 grader for å gi deg optimal visningsvinkel når du ser på filmer og bilder. Drei skjermen, eller juster den oppover og nedover for å redusere gjenskinn og få den beste visningsvinkelen.

 • USB 2.0-kontakt og spor til SD-minnekort

  USB 2.0-kontakt og spor til SD-minnekort

  Nyt hastigheten og bekvemmeligheten ved å ha tilgang til større kapasitet til overføring av bilder, videoer og MP3-musikkfiler ved å bruke USB 2.0. Du kan også få tilgang til større kapasitet for lagring av bilder, videoer og MP3-musikkfiler på Philips-spilleren ved å sette et SD-kort inn i det innebygde sporet for SD-kort.

 • Reiseveske inkludert

  Reiseveske inkludert

  Reisevesken gir deg full beskyttelse når du er på farten.

 • Zero Bright Dot™-skjerm for optimal skjermkvalitet

  Gled deg over bilder i høy kvalitet helt uten irriterende lyspunkter på LCD-skjermen. Det forekommer ofte feil på LCD-skjermer – i LCD-bransjen kalles dette lyspunkter. Tidligere var det et akseptert faktum at masseproduserte LCD-skjermer hadde et begrenset antall lyspunkter. Den strenge kvalitetskontrollen som Philips bruker i produksjonen av bærbare DVD-spillere, gjør at LCD-skjermene produseres helt uten lyspunkter. Utvalgte bærbare DVD-spillere leveres med Philips Zero Bright Dot™-policy for å garantere optimal skjermkvalitet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i