Bærbar DVD-spiller

  DVD playback

  Bærbar DVD-spiller

  Overlegen bildekvalitet

  Se filmer og mye mer mens du er på farten med den bærbare DVD-spilleren PD7060 fra Philips. Den digitale LCD-fargeskjermen på 7" / 18 cm gjør bildene levende. Vis og del de digitale bildene enkelt. Lett og kompakt med opptil 6 timers spilletid. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bærbar DVD-spiller

18 cm / 7" digital LCD, 6 timers spilletid PD7060/12 Finn lignende produkter

Overlegen bildekvalitet

med LCD-TV med 16,7 millioner farger

 • 17,8 cm (7") LCD-skjerm med høy pikseltetthet (800 x 480 piksler)

  17,8 cm (7") LCD-skjerm med høy pikseltetthet (800 x 480 piksler)

  Den digitale LCD-fargeskjermen med høy oppløsning (800 x 480 piksler) gjør bildene levende. Dermed vises bildene dine og favorittfilmene og -musikken med detaljrikdom og levende farger med høy kvalitet.

 • Vis bilder og bildeserievisninger

  Vis bilder og bildeserievisninger

  Takket være den fullstendige filoverførbarheten kan du enkelt glede deg over hvor praktisk og morsomt det er å vise digitale bilder i en lysbildefremvisning. Det er bare å sette inn platen, minnekortet eller USB-lagringsenheten i spilleren, så vises de digitale bildene direkte på enheten. Nå kan du gjenoppleve favoritthøyeblikkene med familie og venner når du vil!

 • Kompatibel med DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD

  Kompatibel med DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD

  Den bærbare Philips-DVD-spilleren er kompatibel med de fleste DVD- og CD-platene som er tilgjengelige på markedet. DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD og CD – alle disse kan spilles av på DVD-spilleren. DVD+/-R er en forkortelse for en DVD-stasjon som kan lese begge de to vanlige opptakbare DVD-formatene. Tilsvarende leser DVD+/-RW begge de vanlige overskrivbare platetypene.

 • SD-/SDHC-kortspor for avspilling av musikk, bilder og videoer

  SD-/SDHC-kortspor for avspilling av musikk, bilder og videoer

  Vis og del videoklipp, bilder og musikk enkelt og umiddelbart. For ekstra brukervennlighet har denne Philips-spilleren et innebygd kortspor for SD-/SDHC-minnekort. Sett ganske enkelt minnekortet inn i sporet på siden av spilleren for å få tilgang til multimediefilene som er lagret på kortet, og nyte favorittmusikken, -bildene og -filmene hvor som helst.

 • Nyt opptil seks timers uavbrutt avspilling*

  Nyt opptil seks timers uavbrutt avspilling*

  Denne Philips-spilleren har et kompakt innebygd oppladbart batteri for langvarig drift. Du kan få opptil 6 timer med kontinuerlig avspilling av film, bilder og musikk på én lading. Du trenger bare å sette i strømkabelen for å lade spilleren – så enkelt er det.

 • Vis JPEG-bilder fra bildeplate

  Vis JPEG-bilder fra bildeplate

  Vis JPEG-bilder som er lagret på platen. Gjenopplev favorittøyeblikkene med familie og venner når som helst!

 • 180-graders dreieskjerm gir forbedret visningsfleksibilitet

  180-graders dreieskjerm gir forbedret visningsfleksibilitet

  Skjermen kan dreies 180 grader for å gi deg optimal visningsvinkel når du ser på filmer og bilder. Drei skjermen, eller juster den oppover og nedover for å redusere gjenskinn og få den beste visningsvinkelen.

 • Spiller av MP3/WMA-CD, CD og CD-RW

  Spiller av MP3/WMA-CD, CD og CD-RW

  Med teknologi for lydkomprimering kan store digitale musikkfiler reduseres opptil ti ganger i størrelse uten at lydkvaliteten reduseres nevneverdig. MP3 og WMA er to av komprimeringsformatene som gjør at du kan glede deg over en verden av digital musikk på Philips-spilleren din. Last ned MP3- eller WMA-låter fra autoriserte musikkwebområder på Internett, eller lag dine egne MP3- eller WMA-musikkfiler ved å rippe lyd-CDer og overføre dem til spilleren.

 • Smart bilmontering for enkel bruk

  Smart bilmontering for enkel bruk

  Hvis du vil nyte underholdning på farten, hvorfor tar du ikke med deg den bærbare DVD-spilleren på reisen? Det enestående bilmonteringssystemet er sikkert og brukervennlig. Det har også en spak for hurtig frigjøring som gjør det enkelt å fjerne spilleren når den ikke er i bruk. Du kan ta med deg den bærbare DVD-spilleren, og la holderen være igjen i bilen.

 • Vis bilder direkte fra minnekort, DVDer og CDer

  Vis bilder direkte fra minnekort, DVDer og CDer

  Lagre favorittbildene på en CD- eller DVD-plate, et minnekort eller en USB-lagringsenhet, og spill dem av i en lysbildefremvisning på Philips-spilleren. Takket være fullstendig filoverføring kan du enkelt glede deg over hvor praktisk og morsomt det er å vise digitale bilder. Sett inn platen, minnekortet eller USB-lagringsenheten i Philips-spilleren, så vises de digitale bildene direkte på enheten. Nå kan du gjenoppleve favoritthøyeblikkene med familie og venner når du vil!

 • DivX-sertifisert for standard DivX-videoavspilling

  Med DivX®-støtte kan du glede deg over DivX-kodede videoer og filmer fra Internett, inkludert Hollywood-filmer du har kjøpt. DivX-medieformatet er en MPEG-4-basert videokomprimeringsteknologi som du kan bruke til å lagre store filer som filmer, trailere og musikkvideoer på medier som CD-R/RW og DVD-R-plater, USB-lagring og andre minnekort, for avspilling på den DivX®-sertifiserte Philips-enheten.

 • Juster lysstyrken automatisk til omgivelseslyset

  SmartBright er en eksklusiv Philips-funksjon som bruker en innebygd sensor til å justere skjerminnstillingene automatisk. Det gir den beste seeropplevelsen, redusert strømforbruk og forlenget levetid for skjermen, samtidig som det eliminerer slitasjen på øynene i forbindelse med problematikken med lys skjerm / mørkt rom og mørk skjerm / lyst rom. Alt dette får du uten å måtte justere lysstyrken på skjermen manuelt når belysningen i rommet endrer seg.

 • Nøyaktig fortsettelse etter strømbrudd

  DVD-videospilleren husker hvor du stoppet å se forrige gang når den ble slått av direkte, eller når strømforsyningen tok slutt. Hvis du ikke byttet til en annen plate, fortsetter spilleren der du stoppet filmen forrige gang, ved å laste inn platen på nytt. Det gjør livet ditt mye lettere!

Se alle spesifikasjoner
 • DivX, DivX Certified og tilknyttede logoer er varemerker for DivXNetworks, Inc. og brukes på lisens.
 • Windows Media og Windows-logoen er varemerker eller registrerte varemerker for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.
 • Batterilevetiden varierer etter bruk og innstillinger.
 • Batterilevetiden for avspilling er en cirkatid og kan variere avhengig av bruksforhold. Hvis du vil optimalisere batterilevetiden, kan du sette LCD-bakbelysningen til et minimum, koble til hodetelefoner (ikke innebygde høyttalere) og lytte med et middels volumnivå, og bruke produktet ved romtemperatur.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i