Bærbar DVD-spiller

  Bærbar DVD-spiller

  Se på HD-TV*-programmene og DVDene du liker best, hvor som helst

  Gled deg over free-to-air digitale HD-TV*-programmer med den innebygde digitale TV-mottakeren på den bærbare DVD-spilleren PD7015. Med den 7" / 18 cm TFT LCD-skjermen kan du glede deg over videoklipp i HD, musikk og bilder fra USB-stasjonen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bærbar DVD-spiller

18 cm / 7" LCD-skjerm, DTV PD7015/12 Finn lignende produkter

Se på HD-TV*-programmene og DVDene du liker best, hvor som helst

med enkelt oppsett

 • AC-adapter, biladapter og AV-kabel følger med

  AC-adapter, biladapter og AV-kabel følger med

  Denne Philips-spilleren leveres med AC-adapter, biladapter og AV-kabel for anvendelighet.

 • Kompatibel med DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD

  Kompatibel med DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD

  Den bærbare Philips-DVD-spilleren er kompatibel med de fleste DVD- og CD-platene som er tilgjengelige på markedet. DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD og CD – alle disse kan spilles av på DVD-spilleren. DVD+/-R er en forkortelse for en DVD-stasjon som kan lese begge de to vanlige opptakbare DVD-formatene. Tilsvarende leser DVD+/-RW begge de vanlige overskrivbare platetypene.

 • MP3-CD-, CD- og CD-RW-avspilling

  MP3-CD-, CD- og CD-RW-avspilling

  MP3 er en revolusjonerende komprimeringsteknologi som kan gjøre store digitale musikkfiler opptil ti ganger mindre uten at det går ut over lydkvaliteten i særlig grad. Én CD kan lagre opptil 10 timer med musikk.

 • 17,8 cm (7") LCD-skjerm med høy pikseltetthet (800 x 480 piksler)

  17,8 cm (7") LCD-skjerm med høy pikseltetthet (800 x 480 piksler)

  Den digitale LCD-fargeskjermen med høy oppløsning (800 x 480 piksler) gjør bildene levende. Dermed vises bildene dine og favorittfilmene og -musikken med detaljrikdom og levende farger med høy kvalitet.

 • USB-tilkobling for avspilliing av video, bilder og musikk

  USB-tilkobling for avspilliing av video, bilder og musikk

  Du kan ganske enkelt koble den bærbare USB-enheten til USB-kontakten på den bærbare DVD-spilleren fra Philips, og spille av digitale videoer, bilder eller musikk direkte. Nå kan du dele de beste opplevelsene dine med venner og familie.

 • Enkel installering og automatisk kanalsøk

  Installeringen og konfigureringen er enkel og rask. Den brukervennlige brukermenyen gir deg veiledning i hvordan du konfigurerer TVen. Spilleren søker automatisk etter alle TV-kanalene som er tilgjengelige i området ditt, slik at du øyeblikkelig kan se på favoritt-TV-programmene dine.

 • MPEG4 HDTV-mottak via DVB-T-tuner*

  Med HDTV kan du se TV med best mulig bilde- og lydkvalitet uten en ekstra set-top-boks. Takket være den innebygde tuneren som støtter DVB-bakkesignaler for både MPEG-2- og MPEG-4-format, får du TV-programmer i HD med utmerket kvalitet.

Se alle spesifikasjoner
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.
 • Batterilevetiden varierer etter bruk og innstillinger.
 • Batterilevetiden for avspilling er en cirkatid og kan variere avhengig av bruksforhold. Hvis du vil optimalisere batterilevetiden, kan du sette LCD-bakbelysningen til et minimum, koble til hodetelefoner (ikke innebygde høyttalere) og lytte med et middels volumnivå, og bruke produktet ved romtemperatur.
 • DVB-T, støttes bare i enkelte land.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i