Hi-Fi-system med Wi-Fi-komponent

  Hi-Fi-system med Wi-Fi-komponent

  Lidenskap for lyd

  Med Philips Streamium-Hi-Fi-systemet med Wi-Fi-komponent kan du streame musikk fra PC/MAC eller spille av CD, MP3 eller FM- og Internett-radio. I tillegg kan du glede deg over enkel navigering på den intuitive berøringsskjermen med farger.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Streamium Hi-Fi-system med Wi-Fi-komponent

Lidenskap for lyd

Stream musikk trådløst fra PC/Mac og Internett

 • Tusenvis av gratis Internett-radiostasjoner

  Tusenvis av gratis Internett-radiostasjoner

  Streamium kommer med tusenvis av gratis Internett-radiostasjoner. Nå kan du holde deg oppdatert på alle typer musikk over hele verden. Koble Streamium til Internett, og lytt til favorittprogrammene på lydsystemet ditt uten å slå på datamaskinen.

 • Spiller av MP3/WMA-CD, CD og CD-RW

  Spiller av MP3/WMA-CD, CD og CD-RW

  Med teknologi for lydkomprimering kan store digitale musikkfiler reduseres opptil ti ganger i størrelse uten at lydkvaliteten reduseres nevneverdig. MP3 og WMA er to av komprimeringsformatene som gjør at du kan glede deg over en verden av digital musikk på Philips-spilleren din. Last ned MP3- eller WMA-låter fra autoriserte musikkwebområder på Internett, eller lag dine egne MP3- eller WMA-musikkfiler ved å rippe lyd-CDer og overføre dem til spilleren.

 • USB Direct for avspilling av musikk i MP3- og WMA-format

  USB Direct for avspilling av musikk i MP3- og WMA-format

  Med USB Direct-modusen er det bare å koble USB-enheten til USB-porten på Philips-enheten, så vil den digitale musikken spilles av direkte fra Philips-enheten.

 • Avspilling av iTunes-musikk

  Avspilling av iTunes-musikk

  Nå kan du spille av musikk fra biblioteket ditt i iTunes – uten behov for konvertering – på Philips Hi-Fi-systemet. Med støtte for AAC-kodeker som brukes av iTunes-biblioteket til å rippe og lagre musikk, kan du installere TwonkyMedia-programvaren som følger med systemet for å få tilgang til, velge og spille av musikk fra iTunes-biblioteket og spillelister – trådløst. Legg merke til at systemet ikke støtter DRM-beskyttet musikk som kjøpes fra iTunes-butikken.

 • FM-radio

  FM-radio

  FM-radio bruker frekvensmodulasjon (FM) til å levere Hi-Fi-lyd via radiosendinger. Denne kringkastingsteknologien gjør at du kan høre på de radiostasjonene du liker best, på FM-båndet.

 • 2 x 50 W RMS Hi-Fi-lyd med digital forsterker i klasse D

  2 x 50 W RMS Hi-Fi-lyd med digital forsterker i klasse D

  Fyll et rom med favorittmusikken din med 2 x 50 W RMS-musikkutgangseffekt og klasse D digital forsterker. Forsterkeren tar et analogt signal, konverterer det til et digitalt signal og deretter forsterkes det. Signalet går deretter gjennom et demoduleringsfilter for å gi det endelige resultatet. Det forsterkede digitale resultatet gir deg alle fordelene ved digital lyd, inkludert forbedret lydkvalitet. Forsterkeren har også mer enn 90 % effektivitet sammenlignet med en tradisjonell AB-forsterker. Denne høye effektiviteten oversettes til en kraftig forsterker som tar liten plass.

 • Fungerer med bredbåndstilkobling hjemme og Wi-Fi-ruter

  Fungerer med bredbåndstilkobling hjemme og Wi-Fi-ruter

  Philips Hi-Fi-systemet kommer med en Ethernet-port som muliggjør en Internett-tilkobling i form av plug-and-play via DHCP. Systemet er også B/G Wi-Fi-sertifisert, noe som gjør det kompatibelt med alle B/G Wi-Fi-sertifiserte rutere på markedet. Systemet er praktisk og enkelt og har et ettrykks Wi-Fi-beskyttet oppsett, noe som gir sikker Wi-Fi-tilkobling på få sekunder.

 • Trådløs streaming av musikk og bilder fra PC/MAC

  Trådløs streaming av musikk og bilder fra PC/MAC

  Din PC/MAC inneholder musikk som du nå praktisk kan streame til Philips-lydenheten din – uten kabelrot. Del favorittsangene dine med andre på fest, eller nyt dem hjemme hos deg selv. Gjør det samme med bildesamlingen din, og vis dem frem mens du hører på musikk. Lås opp skattene dine på PC/MAC med trådløs streaming.

 • Fjernkontrollen gjør navigeringen enkel

  Fjernkontrollen gjør navigeringen enkel

  Kontroller alle funksjonene til Philips Hi-Fi-anlegget fra sofaen. Søk etter, naviger i og spill av musikken raskt og enkelt. Med direkteknapper som Hjem og Favoritt, får du rask tilgang til hovedskjermen og favorittstasjonen på Internett, eller du kan streame musikk fra PCen/MAC-maskinen og Internett trådløst. Du sitter med Hi-Fi-kontrollsenteret i hånden.

 • Berøringsskjerm for enkel navigering

  Berøringsskjerm for enkel navigering

  Med en berøringsskjerm kan du styre enheten ved ganske enkelt å trykke på knappene på skjermen i stedet for å trykke på fysiske knapper på enheten. Bare slå på enheten, så vises grensesnittet med berøringsskjermen på LCD-skjermen med alle kontrollalternativene for enheten. Berøringsskjermen kombinerer LCD-skjermteknologien med trykksensorer og en kraftig digital mikroprosessor. Når du trykker på et bestemt punkt på skjermen med fingeren, sendes det aktuelle signalet til prosessoren, og kommandoen utføres umiddelbart.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i