DVD-mikrokinosystem

  DVD-mikrokinosystem

  Hi-Fi-lyd i en kompakt løsning

  Den lekre, kompakte Philips DVD-mikrokinoen MCD908 med Hi-Fi-rør er det beste tilbehøret til en flat-TV. Gjør hjemmet om til en kinosal med lydkvalitet for audiofile og nyt filmer og JPEG-bilder med høy oppløsning. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hi-Fi-lyd i en kompakt løsning

 • Førsteklasses Hi-Fi-rør for fullstendig ren og naturlig lyd

  Førsteklasses Hi-Fi-rør for fullstendig ren og naturlig lyd

  Med innebygde Hi-Fi-rør får du nå en lydopplevelse med en kvalitet som du ellers bare får med de aller beste audiosystemene. De analoge rørene gir en mer behagelig lyd i vårt ikke-lineære lydsystem. Når lyden kommer fra et rør, har den lite forvrengning, og er alltid å foretrekke på grunn av den rene, detaljerte, varme og realistiske lydkvaliteten.

 • Neodymbånddiskanthøyttaler med imponerende lydgjengivelse

  Neodymbånddiskanthøyttaler med imponerende lydgjengivelse

  Diskanthøyttaleren med neodymbånd er en monopol diskanthøyttaler som gir dynamisk og ren lyd. Dette er en teknologi som ofte brukes i mer eksklusive lydanlegg for bedre og mer ekte lydgjengivelse. Konvensjonelle dome diskanthøyttalere er basert på et spoleprinsipp med bevegelse i én retning, mens den monopole diskanthøyttaleren med neodymbånd utstråler høye frekvenser i et 180-graders mønster. Dette øker bredden på lydspekteret i de høyere frekvensene betydelig, og gjør lytteropplevelsen bedre i en større del av rommet med ren, klar og naturlig lyd også fra kompakte lydanlegg.

 • Mellomtone-domehøyttalere og woofer for krystallklar lyd

  Mellomtone-domehøyttalere og woofer for krystallklar lyd

  Forbered deg på utmerket lyd med kombinasjonen av en mellomtone-domehøyttaler og en supersonisk bånddiskanthøyttaler. Mellomtone-høyttaleren gir en varm lyd mens bånddiskanthøyttaleren gir en klar og dynamisk lyd. Det oppleves som en harmonisk og klar lydblanding som er like myk som silke.

 • Gullbelagt høyttalerkontakt for best mulig signaloverføring

  Gullbelagt høyttalerkontakt for best mulig signaloverføring

  Den gullbelagte høyttalerkontakten sikrer bedre overføring av lydsignaler sammenlignet med tradisjonelle klikk-på-plass-kontakter. Den minimerer også tapet av elektriske signaler fra forsterkeren til høyttaleren, noe som resulterer i en lydgjengivelse så nær virkeligheten som mulig.

 • HDMI-utgang for digital høydefinisjonsvideo og digital lyd

  HDMI-utgang for digital høydefinisjonsvideo og digital lyd

  HDMI er en direkte digital forbindelse som kan overføre både digital HD-video og digital flerkanalerslyd. Ved å eliminere konverteringen til analoge signaler får du perfekt bilde- og lydkvalitet, helt uten støy. HDMI er fullstendig bakoverkompatibelt med DVI.

 • 12 bit / 108 MHz videobehandling for skarpe og naturlige bilder

  12 bit / 108 MHz videobehandling for skarpe og naturlige bilder

  12-bit video-DAC er en fremragende digital-til-analog-konverterer som bevarer alle detaljer i den opprinnelige bildekvaliteten. Den viser raffinerte nyanser og jevnere gradering av farger, noe som resulterer i et mer levende og naturlig bilde. Begrensningen til vanlig 10-bit DAC blir enda tydeligere ved bruk av store skjermer og projektorer.

 • Spill DVD, DivX®, (S)VCD, MP3-CD, WMA-CD, CD(RW) og bilde-CD

  Spill DVD, DivX®, (S)VCD, MP3-CD, WMA-CD, CD(RW) og bilde-CD

  Philips-spilleren er kompatibel med de fleste DVD- og CD-platene som finnes på markedet. DVD, DivX®, (S)VCD, MP3-/WMA-CD, CD(RW) og Picture CD – alle disse kan spilles av på spilleren. SVCD står for "Super VideoCD". Kvaliteten på en SVCD er mye bedre enn en VCD, spesielt mye skarpere bilde enn en VCD på grunn av den høyere oppløsningen. Med DivX®-støtte kan du glede deg over DivX®-kodede videoer. DivX-medieformatet er en MPEG4-basert videokomprimeringsteknologi som gjør at du kan lagre store filer som filmer, filmklipp og musikkvideoer på medier som CD-R/RW- og DVD-R-plater.

 • Dolby Digital for optimal filmopplevelse

  Dolby Digital for optimal filmopplevelse

  Dolby Digital, verdens ledende standarder for digital flerkanalslyd, etterligner ørets naturlige måte å behandle lyd på, og du får dermed en enestående, romlig og realistisk surround-lyd.

 • Fjernkontroll med flate taster, bakside i lær og front i metall

  Fjernkontroll med flate taster, bakside i lær og front i metall

  Denne ergonomiske fjernkontrollen er både slank og lett og en nytelse å bruke. Det elegante metalliske frontdekselet med flate taster er en tiltalende kontrast til det ekte skinndekselet på baksiden. De stilige og nøyaktige tastene sørger dessuten for god navigering. Fjernkontrollen gir deg en god opplevelse av utmerket design og kontroll.

 • Aluminumskabinett og høyttalere i ekte tre

  Aluminumskabinett og høyttalere i ekte tre
 • Klasse D digital forsterker for kvalitetslyd

  Klasse D digital forsterker tar et analogt signal, konverterer det til et digitalt signal og forsterker deretter signalet digitalt. Signalet går deretter inn i et demoduleringsfilter som produserer den endelige lyden. Den forsterkede digitale lyden har alle fordelene ved digital lyd, inkludert bedre lydkvalitet. I tillegg har klasse D digital forsterker mer enn 90 % høyere effektivitet enn vanlige AB-forsterkere. Denne høye effektiviteten gir en kraftig forsterker som tar liten plass.

 • 150 W RMS total utgangseffekt

  Dette anlegget har en total utgangseffekt på 150 W RMS. RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttaleren.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i