Sonicare

Philips Sonicare TongueCare+

Tungebørster

  Philips Sonicare TongueCare+

  Tungebørster

  Tungebørste som klikkes på plass

  Du kan forvandle Philips Sonicare-tannbørsten til en tungebørste med Sonic-kraft på et øyeblikk. Du rengjører tungen grundig med TongueCare+-tungebørsten med 240 spesialutformede mikrobuster som påfører BreathRx-tungesprayen som dreper bakterier Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Sonicare TongueCare+ Tungebørster

Dobbeltpakning, Klikkes på plass, Uten lateks HX8072/80 Finn lignende produkter

Tungebørste som klikkes på plass

240 mikrobuster for skånsom og grundig rengjøring

 • 240 mikrobuster for skånsom og grundig rengjøring

  240 mikrobuster for skånsom og grundig rengjøring

  Med 240 gummibuster er TongueCare+-tungebørsten spesielt utformet til å rengjøre den myke og svampaktige overflaten på tungen. Den fleksible konturen til mikrobustene rengjører skånsomt i porene og fjerner oppsamlede bakterier samtidig som at den påfører BreathRx-tungesprayen som dreper bakterier. Den kompakte formen gjør at du enkelt kan rengjøre hele tungen.

 • Fra tannbørste til tungerengjører med bare ett klikk

  Fra tannbørste til tungerengjører med bare ett klikk

  Med TongueCare+-tungebørster forvandler du raskt Philips Sonicare-tannbørsten til en sonisk tungerengjører. Tungebørstene klikkes på plass på Philips Sonicare-tannbørstehåndtaket, akkurat som et vanlig børstehode. Disse nyskapende tungebørstene er kompatible med nesten alle Philips Sonicare-tannbørstehåndtak og de er enkle å bruke, bytte ut og rengjøre, slik at du enkelt kan legge til tungerengjøring til den daglige tannhelserutinen din. Tungebørsten passer til alle Philips Sonicare-tannbørstehåndtak unntatt: PowerUp Battery og Essence.

 • Enkelt å nå alle deler av tungen

  Enkelt å nå alle deler av tungen

  For å kunne rengjøre tungen ordentlig må du komme til overalt. Takket være den ergonomiske formen kommer du til overalt med TongueCare+-tungebørsten på en komfortabel måte. Den lille og fleksible hodet gjør det enkelt å fjerne bakterier som gir dårlig åndre fra alle kriker og kroker.

 • En Philips Sonicare-rengjøring av tungen

  En Philips Sonicare-rengjøring av tungen

  TongueCare+ er den eneste tungebørsten med Philips Sonicare-kraft som fjerner bakterier som gir dårlig ånde med hvert strøk. 31 000 vibrasjoner i minuttet bryter opp tungeavfall, rive bort bakterier som gir dårlig ånde og påfører de bakteriedrepende ingrediensene i BreathRx tungesprayen. Takket være Philips Sonicare-teknologien føles tungen renere og pusten holder seg frisk lenger.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i