2.1-hjemmekino

  2.1-hjemmekino

  Lidenskap for lyd

  Opplev film, musikk og TV med fantastisk surroundlyd. Dette multiunderholdningssystemet med innebygd DVD-spiller er underholdning på sitt aller stiligste. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lidenskap for lyd

Realistisk og elegant lyd

 • Crystal Clear Sound for klar og detaljert lyd

  Crystal Clear Sound for klar og detaljert lyd

  Med Philips' Crystal Clear Sound kan du nå skille ut og sette pris på hver lille lyddetalj, slik det er meningen de skal høres, og slik artisten eller regissøren ville at du skulle høre dem. Crystal Clear Sound gjengir lydkilden – enten det er en actionfilm, en musikal eller en liveforestilling – ærlig, presist og uten forvrenginger. Philips' hjemmekinoanlegg med Crystal Clear Sound holder lydbehandlingen på et minimum, slik at renheten i det originale lydinnholdet bevares. Resultatet er en riktigere lyd.

 • Soft dome-diskanthøyttalere for ren lyd og stemmeklarhet

  Soft dome-diskanthøyttalere for ren lyd og stemmeklarhet

  Soft Dome diskanthøyttalere gjengir klart høye og mellomtonefrekvenser som forbedrer den generelle lydklarheten fra høyttalerne.

 • Høyhastighets USB 2.0-kobling spiller av video/musikk fra USB-flashstasjon

  Høyhastighets USB 2.0-kobling spiller av video/musikk fra USB-flashstasjon

  Universal Serial Bus eller USB er en standardprotokoll som brukes for å koble PCer, tilbehør og elektronisk forbrukerutstyr. Høyhastighets-USB-enheter har en dataoverføringshastighet på opptil 480 Mbps, en økning på 12 Mbps fra vanlig USB. Med USB 2.0-høyhastighetskoblingen kan du koble til USB-enheten, velge filmen, musikken eller bildet og spille av.

 • DTS, Dolby Digital og Pro Logic II surround-lyd

  DTS, Dolby Digital og Pro Logic II surround-lyd

  En innebygd DTS- og Dolby Digital-dekoder fjerner behovet for en ekstern dekoder ved å behandle alle de seks kanalene for lydinformasjon, for å gi en surround-lydopplevelse og en forbløffende naturlig følelse av atmosfære og dynamisk realisme. Dolby Pro Logic II gir deg fem kanaler med surround-behandling fra en hvilken som helst stereokilde.

 • EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  Med EasyLink kan du kontrollere flere enheter med én fjernkontroll, for eksempel DVD-spillere, Blu-ray-spillere, TVer osv. Den bruker en HDMI CEC-protokoll som er bransjestandard, til å dele funksjonalitet mellom enheter ved hjelp av HDMI-kabelen. Med ett knappetrykk kan du styre alt tilkoblet HDMI CEC-aktivert utstyr samtidig. Funksjoner som standby og avspilling kan nå utføres på en svært enkel måte.

 • Skarpere HD-bilder med HDMI 1080p

  Skarpere HD-bilder med HDMI 1080p

  HDMI 1080p-oppskalering gir bilder som er krystallklare. Filmer i Standard Definition kan nå nytes i ekte High Definition. Det gir flere detaljer og mer virkelighetstro bilder. Progressive Scan (representert med "p" i "1080p") eliminerer linjestrukturen som er vanlig på TV-skjermer. Det garanterer utrolig skarpe bilder. Og til slutt lager HDMI en direkte digital forbindelse som kan føre ukomprimert digital HD-video i tillegg til digital flerkanalslyd, uten konverteringer til analoge signaler. Dette gir perfekt bilde- og lydkvalitet, fullstendig fri for støy.

 • Valgfri dokkingstasjon for praktisk avspilling fra iPod/iPhone

  Valgfri dokkingstasjon for praktisk avspilling fra iPod/iPhone

  Fest denne dokkingstasjonen til hjemmekinosystemet, så kan du nyte musikken, videoene og bildene fra iPod og iPhone. Dokkingstasjonen selges som valgfritt tilbehør.

 • 400 W RMS-effekt gir flott lyd for filmer og musikk

  400 W RMS-effekt gir flott lyd for filmer og musikk
 • Elegant design i flotte materialer som matcher flat-TVen

  Elegant design i flotte materialer som matcher flat-TVen
 • Avspilling av DVDer og CDer for å nyte filmer og musikk

  Avspilling av DVDer og CDer for å nyte filmer og musikk
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i