Fidelio

Philips Fidelio Immersive Sound

5.1-hjemmekinoanlegg

  Philips Fidelio Immersive Sound

  5.1-hjemmekinoanlegg

  Surroundlyd fra alle vinkler, akkurat som på kino

  Nyt den originale kinoopplevelsen, uansett hvor du er i rommet. Hjemmekinoanlegget HTB9550D fra Philips er utformet med lydelementer foran og på sidene slik at det fyller rommet jevnt med surroundlyd. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fidelio Immersive Sound 5.1-hjemmekinoanlegg

3D Blu-ray HTB9550D/12 Finn lignende produkter

Surroundlyd fra alle vinkler, akkurat som på kino

Opptatt av lyd

 • 360Sound fyller rommet med lyd fra alle vinkler

  360Sound fyller rommet med lyd fra alle vinkler

  360Sound, som er svært forskjellig fra vanlige 5.1-hjemmekinoanlegg, er designet på en unik måte med tre drivere i hver satellitthøyttaler – en foran og to på siden, som er vinklet for å gi deg førsteklasses lyd. I tillegg til prinsippet med dipoler bruker Philips en eiendomsbeskyttet algoritme for å forbedre den omfavnende lydeffekten. 360Sound, som er bygd med førsteklasses akustiske komponenter som soft dome-diskanthøyttalere, produserer glimrende lyd fra alle vinkler – noe som gir deg en ekte kinoopplevelse i ditt eget hjem.

 • CinemaPerfect HD for klarere og skarpere videoavspilling

  CinemaPerfect HD for klarere og skarpere videoavspilling

  Philips' CinemaPerfect HD-maskin tilbyr en ny standard innen klar og skarp videoavspilling. Denne intelligente maskinen reduserer støy og gjør bildene skarpere for å gi deg videoer av høyere kvalitet enn tidligere. Reduksjon av videostøy og førsteklasses skalering for å redusere støy som produseres når videoer komprimeres til MPEG-format. Med forbedret fargebehandling produserer maskinen skarpe og dype bilder på skjermen.

 • Umiddelbar konvertering fra 2D til 3D for en realistisk filmopplevelse

  Umiddelbar konvertering fra 2D til 3D for en realistisk filmopplevelse

  Nyt spennende 3D-filmer i ditt eget hjem med din eksisterende samling med 2D-filmer. Umiddelbar 3D-konvertering bruker den nyeste digitale teknologien til å analysere 2D-videoinnhold for å skille mellom gjenstander i forgrunnen og bakgrunnen. Denne detaljen genererer et dybdekart som konverterer normale 2D-videoformater til spennende 3D. Med den kompatible 3D-TV din er du nå klar til å oppleve full HD 3D.

 • Alternativ for trådløse bakhøyttalere for plassering uten rot

  Alternativ for trådløse bakhøyttalere for plassering uten rot

  Trådløse bakhøyttalere gir deg skalerbarhet og mobilitet i høyttalerplassering. De er utviklet med forstyrrelsesfri teknologi som gir full surround-lyd uten ledninger som lager rot.

 • Internett-radio som lar deg nyte det utrolige antallet av radiokanaler på Internett

  Internett-radio som lar deg nyte det utrolige antallet av radiokanaler på Internett

  Internett-radio er en lydkringkastingstjeneste som overføres via Internett. Noen Internett-stasjoner er tilknyttet en tradisjonell (bakkenett) radiostasjon eller et bakkenettverk mens andre er radiostasjoner som kun overføres via Internett, som er uavhengige, og bare kringkaster på verdensveven. Med Internett-radio kan du nyte tilgang til radiostasjoner på Internett fra hele verden og lytte til en lang rekke sjangere, nyheter, sport og underholdningsoppdateringer, eller koble til favorittstasjonene eller nisjestasjoner.

 • Perfekt akustikk med autokalibrering som synkroniserer høyttalerne

  Perfekt akustikk med autokalibrering som synkroniserer høyttalerne

  Nå er det enkelt å justere det nye hjemmekinoanlegget fra Philips for å få en optimal lydopplevelse. Med et enkelt knappetrykk på fjernkontrollen starter du den intelligente og forhåndslastede lydkalibreringsprogramvaren, som sender ut testsignaler til høyttalerne. Disse signalene fanges opp og analyseres av mikrofonen for autokalibrering slik at de nødvendige justeringene kan gjøres, samtidig som avstanden mellom høyttalerne, lytteposisjoner, lydsignalenes lydstyrke og forsinkelsesrespons fra hver høyttaler tas i betraktning. På 60 sekunder er lydopplevelsen i rommet forbedret og optimalisert.

 • Dokkingstasjon er inkludert for praktisk avspilling fra iPod/iPhone

  Dokkingstasjon er inkludert for praktisk avspilling fra iPod/iPhone

  Bruk dokkingstasjonen til iPod og iPhone, og gled deg over musikk fra iPod-en og iPhone-en på hjemmekinoanlegget.

 • Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  La deg trollbinde av 3D-filmer i stuen din med en Full HD 3D-TV. Active 3D bruker den nyeste generasjonen av hurtig visning for virkelighetsnær dybde og realisme i Full 1080 x 1920 HD-oppløsning. Seeropplevelsen i Full HD 3D på hjemmekinoanlegget skapes ved å se på disse bildene gjennom spesialbriller som er innstilt for å åpne og lukke den venstre og høyre linsen synkronisert med bildene som endres. Førsteklasses 3D-filmutgivelser på Blu-ray tilbyr et bredt utvalg av høy kvalitet. Blu-ray gir også ukomprimert surroundlyd, slik at lydopplevelsen blir utrolig virkelig.

 • Innebygd WiFi slik at du kan nyte de tilkoblede mediene dine trådløst

  Innebygd WiFi slik at du kan nyte de tilkoblede mediene dine trådløst

  Takket være innebygd WiFi kan du enkelt koble hjemmekinoanlegget direkte til hjemmenettverket, slik at du kan oppleve et stort utvalg av populære Internett-tjenester. Du kan oppleve noen av de beste webområdene som tilbyr filmer, bilder, informasjonsunderholdning og annet elektronisk innhold som er tilpasset TV-skjermen din.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i