Andre produkter

Sensuell massasjeenhet

  Sensuell massasjeenhet

  Sensuell massasjeenhet

  Den bølgede tuppen på den sensuelle massasjeenheten tilfører en ny dimensjon av stimuli til berøringen og en ekstra erotisk spenning fra den vibrerende følelsen. Utforsk nye måter å opphisse hverandre på. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Sensuell massasjeenhet

Stimulererende for erogene soner – både for ham og henne

 • Ett stimulerende punkt der du kan fokusere nytelsen

  Ett stimulerende punkt der du kan fokusere nytelsen

  Den avrundede, bølgete tuppen er perfekt for å pirre og erte på mer fokuserte måter og steder, for eksempel rundt brystvortene eller mellom genitaliene og rektum. Du kan tilføre enda mer variasjon og spenning til følelsen ved å bevege massasjeenheten i sirkler eller i åttetall, og du kan eksperimentere med forskjellige vibrasjonsmodi. Prøv med en avslappende pulsering på kjønnsleppene eller skrotum, for eksempel, etterfulgt av en intens puls på klitoris eller penis.

 • Fire vibrasjonsinnstillinger og fem intensitetsnivåer

  Fire vibrasjonsinnstillinger og fem intensitetsnivåer

  Stimulerende følelser med flere vibrasjonsinnstillinger og intensiteter. Det er fire vibrasjonsmodi: Glow, Wave, Heartbeat og Thrill for opphissende variasjon. Den sensuelle massasjeenheten er en forlengelse av hendene og fingrene dine, og den kan skape enda mer sensuelle følelser i de erogene sonene. Bare stryk, lag sirkler eller hold den mot stedene som partneren synes er mest opphissende – de samme områdene som du ellers ville kysset, kjærtegnet eller kilt. Selv om den er utformet for å gjøre forspillet enda mer fantastisk, kan massasjeenheten også brukes til å forbedre øyeblikk der dere tar på hverandre, for eksempel under en fot- eller nakkemassasje.

 • Kan brukes med vann- eller silikonbaserte glidemidler

  Forsterk opplevelsen ved å bruke massasjeenheten sammen med glidemiddel, slik at den glir lettere over huden og gjør vibrasjonen mer intens ... Nyt den nye, lekne opplevelsen. Det vann- eller silikonbaserte glidemiddelet kan gi en silkemyk følelse med mindre friksjon, perfekt for en sensuell massasje som gjør forspillet enda morsommere.

 • Bruk i dusjen eller badekaret

  Massasjeenheten er vanntett, slik at du kan bruke den i dusjen eller badekaret. Prøv massasjeenheten under vann, og kjenn en deilig pulsering mot kroppen. Du vil oppdage at massasjeenheten gir ny mening til uttrykket "å lage bølger"!

 • Spesielt utformet for å passe naturlig med kroppen din

  Massasjeenheten er behagelig å holde på en rekke måter: i håndflaten, mellom fingrene eller med fingertuppene. Massasjeenheten er spesielt utformet til å ligge like naturlig i hånden som den passer til de enkelte kurvene og delene av kroppen, samtidig som du kan ha hudkontakt med partneren. Du kan for eksempel vri den konkave delen bort fra håndflaten for å stryke penis, eller du kan legge hånden rundt den konkave overflaten for å pirre klitoris med den bølgede tuppen.

 • Føles komfortabel og sexy mot huden

  De intime massasjeenhetene er laget av et mykt, sensuelt materiale, og de føles komfortable og sexy mot huden. Bruk disse massasjeenhetene i forspillet, og utnytt det at de ligger naturlig i hånden, til å eksperimentere sammen for en opphissende og stimulerende opplevelse, samtidig som dere fortsetter å ta på hverandre.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i