Screeneo

Screeneo Smart LED-projektor

  Screeneo

  Screeneo Smart LED-projektor

  Se det store bildet

  Få stor underholdning med et bilde fra 50" opptil 100" med Screeneo plassert bare noen centimeter fra veggen. Det er enkelt å flytte den rundt i huset eller sette opp utendørs kino i hagen. Har også flott lyd og Wi-Fi. Se alle fordeler

 • Se det store bildet

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Se det store bildet

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Screeneo Smart LED-projektor

med DVB-T-tuner HDP1590TV/10 Finn lignende produkter

Se det store bildet

 • Fleksibel skjermstørrelse – fra 50–100"

  Fleksibel skjermstørrelse – fra 50–100"

  Opplev filmer, sportsbegivenheter og spill slik du aldri har gjort det før, fra 50" opptil 100". Len deg tilbake og nyt, i komforten i ditt eget hjem. Screeneo kan enkelt plasseres nær alle glatte vegger, du trenger bare å ta tak i det stilige skinnhåndtaket på baksiden av produktet. Hvis du vil vise en tegnefilm for barn på 50" kan du plassere den 10 cm fra veggen, og for favorittfotballkampen på 100" kan du plassere Screeneo 44 cm fra veggen.

 • Integrerte høyttalere og subwoofer

  Integrerte høyttalere og subwoofer

  Du trenger ikke å koble til et lydsystem, takket være den integrerte subwooferen og høyttalerne med en utgangseffekt på 26 W RMS. Den perfekte lydopplevelsen utfylles med Dolby Digital 2.1-lydsystemet.

 • Koble til kablet eller trådløst – det er opp til deg.

  Med innebygd Wi-Fi kan du enkelt koble deg til Internett-verdenen eller nettverket hjemme via DLNA eller Bluetooth og projisere innhold fra disse enhetene. Hvis du foretrekker fysiske medier, kan du koble Screeneo via HDMI, sette et SD-kort inn i kortleseren, koble til en USB-flash, eller koble antennen til en antennekontakt.

 • LED-teknologi for strålende farger og lang levetid

  Screeneo bruker LED-teknologi av høy kvalitet til å projisere bilder, filmer og mer i strålende farger, med en varighet på 30 000 timer. Kombinert med den nyskapende Throw-teknologien er du garantert stor suksess når du slår den på.

 • Miracast – del innholdet umiddelbart

  Det høres omstendelig ut, men det er svært enkelt. Mens du blar gjennom bildene på smarttelefonen eller nettbrettet, kan du koble trådløst til Screeneo, som speiler skjermen umiddelbart. Alt du gjør på den bærbare enheten blir projisert trådløst via Miracast.

 • Mer innhold med integrert free-to-air DVB-T-tuner

  Se enda mer med innhold fra free-to-air-kanaler, via den innebygde DVB-T-tuneren.

 • Stream musikk via Bluetooth eller Wi-Fi/DLNA

  Bruk Screeneo som en musikkstasjon. Du kan enkelt streame musikk fra smarttelefonen eller nettbrettet til Screeneo, via Bluetooth eller DLNA-funksjonalitet (Digital Living Network Alliance).

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i