DVD-spiller

  DVD Video

  DVD-spiller

  Få skarpere, klarere bilder

  La deg imponere av denne Philips DVD-spilleren med HDMI digital video- og lydtilkobling. Ta skrittet inn i en ny hjemmeunderholdningsarena mens du lar deg fordype deg i høydefinisjonsvideo (720p / 1080i/1080p).

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Få skarpere, klarere bilder

med HDMI 1080p- og WMV-avspilling

 • HDMI 1080p oppskalerer til høy definisjon for skarpere bilder

  HDMI 1080p oppskalerer til høy definisjon for skarpere bilder

  HDMI 1080p-oppskalering gir bilder som er krystallklare. Filmer i standarddefinisjon kan nå nytes i sann høydefinisjonsoppløsning. Det gir flere detaljer og mer virkelighetstro bilder. Progressive Scan (representert med "p" i "1080p") eliminerer linjestrukturen som er vanlig på TV-skjermer. Det garanterer utrolig skarpe bilder. Og til slutt lager HDMI en direkte digital forbindelse som kan føre ukomprimert digital HD-video i tillegg til digital flerkanalslyd, uten konverteringer til analoge signaler. Dette gir perfekt bilde- og lydkvalitet, fullstendig fri for støy.

 • DivX Ultra-sertifisert for forbedret avspilling av DivX-videoer

  DivX Ultra-sertifisert for forbedret avspilling av DivX-videoer

  Med DivX-støtte kan du glede deg over DivX-kodede videoer og filmer fra Internett, inkludert Hollywood-filmer du har kjøpt, i din egen stue. DivX-medieformatet er en MPEG-4-basert videokomprimeringsteknologi som du kan bruke til å lagre store filer som filmer, trailere og musikkvideoer på medier som CD-R/RW og DVD-R-plater, for avspilling på den DivX Ultra-sertifiserte Philips-enheten din. DivX Ultra kombinerer DivX-avspilling med flotte funksjoner som integrert teksting, flere lydspråk, flere spor og menyer i ett praktisk filformat.

 • Høydefinisjons JPEG-avspilling for bilder i virkelig oppløsning

  Høydefinisjons JPEG-avspilling for bilder i virkelig oppløsning

  Med høydefinisjons JPEG-avspilling kan du vise bildene dine på TVen med oppløsninger opptil to megapiksler. Nå kan du vise de digitale bildene dine med fullstendig klarhet, uten tap av kvalitet eller detaljer – og dele dem med venner og familie i din egen stue.

 • Høyhastighets USB 2.0-kobling spiller av video/musikk fra USB-flashstasjon

  Høyhastighets USB 2.0-kobling spiller av video/musikk fra USB-flashstasjon

  Universal Serial Bus eller USB er en standardprotokoll som brukes for å koble PCer, utstyr og elektronisk utstyr for forbrukerelektronikk. Høyhastighets-USB-enheter har en dataoverføringshastighet på opptil 480 Mbps, opp fra 12 Mbps for vanlig USB. Med USB 2.0-høyhastighetskoblingen kan du koble til USB-enheten, velge filmen, musikken eller bildet og spille av.

 • EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  Med EasyLink kan du kontrollere flere enheter med én fjernkontroll. Den bruker en HDMI CEC-protokoll som er bransjestandard, til å dele funksjonalitet mellom enheter ved hjelp av HDMI-kabelen. Med ett knappetrykk kan du styre alt tilkoblet HDMI CEC-aktivert utstyr samtidig. Funksjoner som standby og avspilling kan nå utrolig enkelt utføres.

 • Ettrykksoppretting av MP3 direkte fra CDer til USB-pinner

  Ettrykksoppretting av MP3 direkte fra CDer til USB-pinner

  Konverter innholdet i favoritt-CDene til MP3-filene på Philips-produktet, og lagre det direkte på en minnebrikke eller på den bærbare mediespilleren ved hjelp av en USB-kabel. Gled deg over at du kan opprette MP3-filer hjemme i stuen, uten en PC og selv når CD-en spiller.

 • Progressive Scan komponentvideo for optimalisert bildekvalitet

  Progressive Scan komponentvideo for optimalisert bildekvalitet

  Progressive Scan fordobler den vertikale oppløsningen i bildet og gir et merkbart skarpere bilde. I stedet for å vise bildet med oddetallslinjene på skjermen først og deretter bildet med partallslinjene, vises begge samtidig. Et fullstendig bilde skapes umiddelbart med maksimal oppløsning. Ved slike hastigheter oppfatter øyet et skarpere bilde uten linjestruktur.

 • Skjermtilpassing for optimal visning hver gang

  Skjermtilpassing for optimal visning hver gang

  Uansett hva du ser på, uavhengig av TV, sikrer Screen Fit at bildet fyller hele skjermen. Irriterende svarte striper øverst og nederst fjernes, uten at du må utføre kjedelige manuelle justeringer. Bare trykk på Screen Fit-knappen, velg formatet, og nyt filmen i fullskjermformat.

 • Windows Media Video for filmavspilling fra PCen

  Med Windows Media Video kan du se på PC-videofiler på TVen. Det er også mye enklere å se på dem sammen med venner og familie. Si farvel til mysing på dataskjermen. Len deg heller tilbake, og nyt favorittfilene i WMV-format på TVen – i din egen stue.

 • Min bakgrunn for et personlig tilpasset velkomstskjermbilde

  Tilpass bakgrunnen på DVD-spilleren slik du ønsker, med ditt favorittbilde. Med Min bakgrunn kan du laste opp ditt favorittbilde som bakgrunn på Philips DVD-spilleren. Min bakgrunn fungerer med de fleste bildeformater, og du kan til og med endre kontrasten i det opplastede bildet for å lage unike lyseffekter. Aldri mer et kjedelig generelt velkomstskjermbilde når du slår på DVD-spilleren. Min bakgrunn er enkelt å bruke og morsomt for alle.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i