DVD-spiller med HDMI og USB

  DVD Video

  DVD-spiller med HDMI og USB

  Den beste DVD-spilleren for din HDTV

  La deg imponere av denne Philips DVD-spilleren med HDMI digital video- og lydtilkobling. Ta skrittet inn i en ny hjemmeunderholdningsarena mens du lar deg fordype deg i høydefinisjonsvideo (720p / 1080i/1080p). Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

DVD-spiller med HDMI og USB

HDMI 1080p, DivX Ultra DVP3380/12 Finn lignende produkter

Den beste DVD-spilleren for din HDTV

med HDMI 1080p-oppskalering

 • HDMI-digitalutgang for enkel tilkobling med bare én kabel

  HDMI-digitalutgang for enkel tilkobling med bare én kabel

  HDMI står for High Definition Multimedia Interface. Dette er en direkte digital forbindelse som kan overføre både digital HD-video og digital flerkanalslyd. Ved å eliminere konverteringen til analoge signaler får du perfekt bilde- og lydkvalitet, helt uten støy. HDMI er fullstendig bakoverkompatibelt med DVI (Digital Video Interface).

 • DivX Ultra-sertifisert for forbedret avspilling av DivX-videoer

  DivX Ultra-sertifisert for forbedret avspilling av DivX-videoer

  Med DivX-støtte kan du nyte DivX-kodede videoer i din egen stue. Medieformatet DivX er en MPEG4-basert videokomprimeringsteknologi som gir deg muligheten til å lagre store filer, for eksempel filmer, filmklipp og musikkvideoer på medier som CD-R/RW og DVD-opptakbare plater. DivX Ultra kombinerer DivX-avspilling med flotte funksjoner som integrert teksting, flere lydspråk, flere spor og menyer i ett hendig filformat.

 • Høydefinisjons JPEG-avspilling for bilder i virkelig oppløsning

  Høydefinisjons JPEG-avspilling for bilder i virkelig oppløsning

  Med høydefinisjons JPEG-avspilling kan du vise bildene dine på TVen med oppløsninger opptil to megapiksler. Nå kan du vise de digitale bildene dine med fullstendig klarhet, uten tap av kvalitet eller detaljer – og dele dem med venner og familie i din egen stue.

 • Spiller CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW

  Spiller CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW

  Spill virtuelt den platen du ønsker – enten CDer, (S)VCDer, DVDer, DVD+R, DVD-R, DVD+RW eller DVD-RW. Opplev den uovertrufne fleksibiliteten og anvendeligheten ved at du kan spille alle platene på én enhet.

 • Spiller WMV, DivX, WMA, MP3 og HD JPEG-bilder

  Spiller WMV, DivX, WMA, MP3 og HD JPEG-bilder

  Spill nesten alle mediaformatene du ønsker, enten det er WMV, DivX, WMA, MP3 eller høydefinisjons JPEG-bilder. Opplev den uovertrufne anvendeligheten, den gode muligheten for avspilling og luksusen ved å dele mediefiler på TVen eller hjemmekinosystemet i din egen stue.

 • Høyhastighets USB 2.0-kobling spiller av video/musikk fra USB-flashstasjon

  Høyhastighets USB 2.0-kobling spiller av video/musikk fra USB-flashstasjon

  Universal Serial Bus eller USB er en standardprotokoll som brukes for å koble PCer, utstyr og elektronisk utstyr for forbrukerelektronikk. Høyhastighets-USB-enheter har en dataoverføringshastighet på opptil 480 Mbps, opp fra 12 Mbps for vanlig USB. Med USB 2.0-høyhastighetskoblingen kan du koble til USB-enheten, velge filmen, musikken eller bildet og spille av.

 • Ettrykksoppretting av MP3 direkte fra CDer til USB-pinner

  Ettrykksoppretting av MP3 direkte fra CDer til USB-pinner

  Konverter innholdet i favoritt-CDene til MP3-filene på Philips-produktet, og lagre det direkte på en minnebrikke eller på den bærbare mediespilleren ved hjelp av en USB-kabel. Gled deg over at du kan opprette MP3-filer hjemme i stuen, uten en PC og selv når CD-en spiller.

 • EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  Med EasyLink kan du kontrollere flere enheter med én fjernkontroll, for eksempel DVD-spillere, Blu-ray-spillere, TVer osv. Den bruker en HDMI CEC-protokoll som er bransjestandard, til å dele funksjonalitet mellom enheter ved hjelp av HDMI-kabelen. Med ett knappetrykk kan du styre alt tilkoblet HDMI CEC-aktivert utstyr samtidig. Funksjoner som standby og avspilling kan nå utføres på en svært enkel måte.

 • Avspilling av Windows Media Video for filmer fra PCen

  Avspilling av Windows Media Video for filmer fra PCen

  Med avspilling av Windows Media Video kan du se på PC-videofiler på TVen. Det er også mye enklere å nyte dem sammen med venner og familie. Si farvel til mysing på dataskjermen. Len deg heller tilbake, og nyt favorittfilene i WMV-format på TVen – i din egen stue.

 • Mediekopiering overfører bilder og musikk til USB flash-stasjoner

  Mediekopiering overfører bilder og musikk til USB flash-stasjoner

  Del bilder og musikk med familie og venner i stua – og andre steder. Kopier filene til USB, og ta med deg favorittene dine dit du vil.

 • Skjermtilpassing for optimal visning hver gang

  Skjermtilpassing for optimal visning hver gang

  Uansett hva du ser på, uavhengig av TV, sikrer Screen Fit at bildet fyller hele skjermen. Irriterende svarte striper øverst og nederst fjernes, uten at du må utføre kjedelige manuelle justeringer. Bare trykk på Screen Fit-knappen, velg formatet, og nyt filmen i fullskjermformat.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i