Fidelio

Philips Fidelio

SoundSphere dokkinghøyttalere

  Philips Fidelio

  SoundSphere dokkinghøyttalere

  Opplev følelsen av en live-konsert

  Gjør musikken mer levende med dyp og naturlig lyd takket være akustisk SoundSphere-teknologi. Disse elegante Philips DS9800W/10-dokkinghøyttalerne har AirPlay og lar deg streame sanger fra iPod Touch, iPhone, iPad og iTunes. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fidelio SoundSphere dokkinghøyttalere

med AirPlay DS9800W/10 Finn lignende produkter

Opplev følelsen av en live-konsert

med dette bærbare lydsystemet

 • SoundSphere for naturlige, dypere og bredere lydinntrykk

  SoundSphere for naturlige, dypere og bredere lydinntrykk

  Nyt musikkens energi og prakt mens SoundSphere leverer hver tone akkurat slik artisten tenkte seg det. SoundSphere leverer klar og naturlig lyd og skaper et dypere og bredere lydinntrykk. Resultatet er en lyd så virkelighetsnær at du vil tro artisten spiller rett foran deg. Begge SoundSphere-høyttalerne er utstyrt med hver sin diskanthøyttaler som henger over høyttalerkabinettet. Disse diskanthøyttalerne sender ut klarere lyd i alle retninger. Presis delefilterkonstruksjon samt nøye plassering av basshøyttaleren, slik at den omslutter diskanthøyttaleren, sørger for minimal forstyrrelse – og enda mer naturlig lyd.

 • FullSound forbedrer lyddetaljer og gir en fyldig og kraftig lyd

  FullSound forbedrer lyddetaljer og gir en fyldig og kraftig lyd

  Philips' egenutviklede FullSound-teknologi bruker siste generasjon digital signalbehandling for å gi en fullstendig nøyaktig gjengivelse av musikken. Musikkinnholdet blir dynamisk analysert og optimalisert slik at du får oppleve musikk med fantastiske detaljer og varme.

 • SoundCurve for enestående lydgjengivelse

  SoundCurve for enestående lydgjengivelse

  Det nøye utformede, kurvede baksidedekselet på denne dokkinghøyttaleren fra Philips har en effektiv, akustisk struktur for lydgjengivelse. Den rene kurven øker stivheten i høyttalerkabinettet, noe som dramatisk reduserer intern resonans og fjerner lydvibrasjon og -forvrenging. Du kan glede deg over enestående og krystallklar lyd fra flotte høyttalere.

 • Bassrefleksdesign for dyp, presis bassgjengivelse

  Bassrefleksdesign for dyp, presis bassgjengivelse

  Bassrefleksen med akustisk last bruker et bassrør som er justert til det akustiske volumet i høyttalerkabinettet for å gjengi dyp bass fra kompakte kabinetter. Det nøye utformede og profilerte bassrøret hjelper luftstrømmen og gir en dyp og slagkraftig bass, selv ved høyt volum, og reduserer luftturbulens som kan føre til forvrengning.

 • Ekte håndlaget trehøyttalerkabinett for naturtro lyd

  Ekte håndlaget trehøyttalerkabinett for naturtro lyd

  Treverk har gjennom historiens løp blitt brukt til å lage de fineste musikkinstrumenter. De naturlige akustiske egenskapene gjør trematerialet til førstevalg for utforming av det beste innen musikkinstrumenter og lydutstyr den dag i dag. Denne høyttaleren er ikke bare håndlaget av tre, den har også blitt utformet ved hjelp av avanserte trebøyningsteknikker for å skape den korrekte krumningen på kabinettet. Den beregnede kurven reduserer vibrering og fjerner forvrenging av lyden, noe som gir naturlig og virkelighetstro lyd.

 • Stream musikk med trådløs AirPlay-teknologi

  Stream musikk med trådløs AirPlay-teknologi

  Med AirPlay kan du streame hele musikksamlingen din i iTunes til Fidelio-dokkingstasjonene. Den spiller trådløst av fra iTunes-programmet på datamaskinen, iPhone, iPad eller iPod Touch, til en hvilken som helst høyttaler i hjemmet som har AirPlay aktivert. Du trenger bare å sørge for at høyttalerne dine er koblet til Wi-Fi-nettverket. AirPlay gjør også at du kan spille av på alle høyttalerne i alle rommene samtidig. La favorittsangene dine følge deg uansett hvilket rom du går inn i.

 • SoundStudio-app for full kontroll over lydinnstillinger

  SoundStudio-app for full kontroll over lydinnstillinger

  Hør på musikken akkurat slik du vil ha den nå. SoundStudio gir deg kraften fra musikken i hendene dine. Det gjør at du kan endre alle aspektene ved lyden med iPhone og intuitive og enkle kontroller. Nå kan du finjustere, skreddersy og lage din egen lydopplevelse og gi nytt liv til favorittsangene dine. SoundStudio gjør også at du kan lytte til tusenvis av Internett-radiostasjoner fra hele verden, noe som utvider musikkopplevelsen din enda mer.

 • 2 x 50 W RMS total utgangseffekt

  2 x 50 W RMS total utgangseffekt

  RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Forsterkere begrenses av den elektriske energien de kan forsterke, og høyttalere begrenses av den elektriske energien de kan gjøre om til lydenergi uten å forvrenge lydsignalet. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttalerne.

 • AUX-inngang for enkel tilkobling til nesten alle elektroniske enheter

  AUX-inngang for enkel tilkobling til nesten alle elektroniske enheter

  Tilkoblingen til AUX-inngangen gjør det mulig med direkte avspilling av MP3-innhold fra bærbare mediespillere. I tillegg til at du kan kose deg med favorittmusikken i den overlegne lydkvaliteten du får fra høyttaleren, er tilkoblingen til AUX-inngangen også svært praktisk siden du bare trenger å plugge den bærbare MP3-spilleren til høyttaleren.

 • Ytre utførelse polert med lakk

  Disse nydelige høyttalerne som er utformet i treverk, er behandlet med sju lag av varsomt påført lakk og polert til en perfekt overflate. Høyttaleren har det samme skinnende utseende som flotte pianoer – et raffinert og elegant utseende som gir hjemmet stil og sjarm.

 • Dokkingstasjon for lading

  Denne dokkingstasjonen for lading er kompatibel med alle iPod og iPhone, i tillegg til iPad, og sørger for at Apple-enheten din er innenfor rekkevidde og du har full kontroll over musikken. Den holder alle enheter selv mens det beskyttende etuiet er på, uten at du trenger spesielle adaptere. Nå kan du lade iPod, iPhone eller iPad rett ved siden av deg, samtidig som favorittlåtene dine streames i hele rommet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i