dokkinghøyttaler med Bluetooth®

  dokkinghøyttaler med Bluetooth®

  Designet for å bli med på tur

  Denne Philips DS7700/12-spilleren er kompakt og svært bærbar, men den er ingen lettvekter når det kommer til lydytelse. Den er designet for reising og gir deg et oppladbart batteri med lang batterilevetid, et robust utseende i aluminium og en bæreveske. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fidelio dokkinghøyttaler med Bluetooth®

for iPod/iPhone/iPad DS7700/12 Finn lignende produkter

Designet for å bli med på tur

med denne dokkinghøyttaleren

 • DBB for å bevare lave toner for dyp bass på alle volumnivåer

  DBB for å bevare lave toner for dyp bass på alle volumnivåer

  Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å forsterke bassen i musikken uansett volum - lavt eller høyt – med ett tastetrykk! De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan nyte den samme gode lydgjengivelsen også når du senker volumet.

 • Dokking av iPod/iPhone/iPad, til og med når den er i etuiet

  Dokking av iPod/iPhone/iPad, til og med når den er i etuiet

  Den innskyvbare dokkingporten med smart design på denne Philips-høyttaleren passer til alle typer iPod eller iPhone uten behov for spesialadaptere. Den fungerer til og med sammen med de fleste beskyttelsesetuier – bare dokk iPod eller iPhone som den er. Nå kan du virkelig nyte musikken din uten problemer.

 • Gratis DockStudio-app for å spille av Internett-radio og andre morsomme funksjoner

  Gratis DockStudio-app for å spille av Internett-radio og andre morsomme funksjoner

  Denne gratis appen legger en rekke eksklusive, morsomme funksjoner til på dokkinghøyttaleren. Du kan se værvarsel, klokkeslett og til og med bruke favorittbildene dine som bakgrunn. Med DockStudio kan du også lytte til tusenvis av Internett-radiostasjoner fra hele verden. Flere oppdateringer til skallstiler og nye funksjoner kommer snart.

 • Flotte spillelydeffekter via Bluetooth

  Spillopplevelsen er aldri komplett uten fantastiske lydeffekter. Nå kan spillene dine fra smarttelefonen eller andre håndholdte enheter bli enda mer spennende, takket være dokkinghøyttaleren fra Philips som gir drønn til lyden. Hør alle lyder klart og høyt, og ta opplevelsen til et helt nytt nivå. Dette kan du i tillegg gjøre på en svært enkel måte via Bluetooth. Bare gi den bærbare enheten og dokkinghøyttaleren en trådløs Bluetooth-forbindelse, og spill i vei.

 • Utformet for å passe til iPod/iPhone/iPad

  Sett iPod, iPhone eller iPad i dokkingstasjonen, og den ser bra ut. Ta av enheten, og den er fortsatt en skjønn, liten sak. I motsetning til andre dokkingstasjoner er denne Fidelio-dokkingstasjonen utformet for å se flott ut, uansett om det står en enhet i dokkingstasjonen eller ikke. Med denne elegante dokkingstasjonen vil folk kaste et ekstra blikk på hyllen eller skrivebordet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i