dokkinghøyttaler

  dokkinghøyttaler

  Lyd som passer i hjemmet

  Dokkinghøyttaleren DS3400, som er kompatibel med iPhone 5 og de nyeste iPod-ene via Lightning-kontakten, spiller av musikk fra iPod/iPhone med krystallklar lyd under lading. Gled deg over valget mellom å bruke ledning eller batteri for maksimal fleksibilitet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

dokkinghøyttaler

Med Lightning-kontakt, for iPod/iPhone, 10 W, batteri eller vekselstrøm DS3400/12 Finn lignende produkter

Lyd som passer i hjemmet

 • Lad hurtig og spill musikk via Lightning-kontakt

  Lad hurtig og spill musikk via Lightning-kontakt

  Nyt favorittmusikken din når du lader iPod/iPhone via den nye Lightning-kontakten. Bare sett den i dokkingstasjonen på høyttaleren for å spille de utvalgte låtene dine med uovertruffen lydkvalitet. Den lader også enheten hurtig mens du spiller, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at batteriet blir tomt.

 • Gratis ClockStudio-app for å spille av Internett-radio og andre morsomme funksjoner

  Gratis ClockStudio-app for å spille av Internett-radio og andre morsomme funksjoner

  Denne gratis appen legger en rekke eksklusive, morsomme funksjoner til på dokkinghøyttaleren. Du kan se værvarsel, klokkeslett og til og med bruke favorittbildene dine som bakgrunn. Med ClockStudio kan du også lytte til tusenvis av Internett-radiostasjoner fra hele verden. Flere oppdateringer til skallstiler og nye funksjoner kommer snart.

 • Lyd inn for bærbar avspilling av musikk

  Lyd inn for bærbar avspilling av musikk

  Lyd inn-koblingen gir direkte avspilling av Lyd inn-innhold fra bærbare mediespillere. Du kan nyte favorittmusikken med uovertruffen lydkvalitet fra lydsystemet, og i tillegg er Lyd inn-koblingen også utrolig nyttig siden alt du trenger å gjøre, er å koble den bærbare MP3-spilleren til lydsystemet.

 • DBB for å bevare lave toner for dyp bass på alle volumnivåer

  DBB for å bevare lave toner for dyp bass på alle volumnivåer

  Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å forsterke bassen i musikken uansett volum - lavt eller høyt – med ett tastetrykk! De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan nyte den samme gode lydgjengivelsen også når du senker volumet.

 • Dynamisk lyd som fyller rommet

  Denne dokkinghøyttaleren bruker en avansert digital lydbehandlingsalgoritme, to aktive høyttalerdrivere og en bassport til å fylle rommet med klar, naturlig lyd og dyp, kraftig bass.

 • PC-synkronisering med iPod/iPhone

  Sett den i dokkingstasjonen, spill av musikk, synkroniser den og lad den. Hør på favorittmusikken din på iPod eller iPhone mens den lader. Den synkroniseres også med PCen ved å koble til høyttaleren med en USB-kabel.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i