dokkinghøyttaler

  dokkinghøyttaler

  Lyd som passer i hjemmet

  DS1155-dokkinghøyttaleren er kompatibel med iPhone 5 og de nyeste iPod-ene gjennom Lightning-kontakten. I tillegg til at den har fyldig og god lyd, har den også klokkevisning og et mykt nattlys, slik at den passer perfekt på nattbordet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

dokkinghøyttaler

Med Lightning-kontakt, for iPod/iPhone, USB-port for lading, 6 W DS1155/12 Finn lignende produkter

Lyd som passer i hjemmet

 • Lad hurtig og spill musikk via Lightning-kontakt

  Lad hurtig og spill musikk via Lightning-kontakt

  Nyt favorittmusikken din når du lader iPod/iPhone via den nye Lightning-kontakten. Bare sett den i dokkingstasjonen på høyttaleren for å spille de utvalgte låtene dine med uovertruffen lydkvalitet. Den lader også enheten hurtig mens du spiller, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at batteriet blir tomt.

 • Automatisk klokkesynkronisering med iPod/iPhone når den er i dokkingstasjonen

  Denne dokkingstasjonen vil automatisk synkronisere klokken med iPod/iPhone som er koblet til dokkingstasjonen.

 • 6 W RMS total utgangseffekt

  RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Forsterkere begrenses av den elektriske energien de kan forsterke, og høyttalere begrenses av den elektriske energien de kan gjøre om til lydenergi uten å forvrenge lydsignalet. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttalerne.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i